Στο θέμα που δημιουργήθηκε με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στο Βέλγιο αναφέρθηκε ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση της FMS.

Ο Αμερικανός με βέλγικο διαβατήριο τόνισε ότι οι δηλώσεις του μεταφράστηκαν λάθος και παράλληλα επισήμανε ότι είναι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό και είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα.

“Πιστεύω πως κάποιες ιστορίες διαστρεβλώθηκαν. Βρέθηκαν σε μία περίεργη κατάσταση. Κάποια πράγματα μεταφράστηκαν λάθος, δεν μεταφράστηκαν σωστά τα όσα είπα. Τα αφήνω όλα πίσω και είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον Ολυμπιακό. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα, όλοι γνωρίζουν πως είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και θα δούμε τι θα συμβεί το μέλλον”.

Για τη νέα χρονιά και το ματς με την Φενερμπαχτσέ, τόνισε: “Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι επιτυχημένη. Σήμερα παραλαμβάνουμε τα νέα μας αυτοκίνητα. Εχουμε μπροστά ένα μεγάλο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και ακολουθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό. Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και ανυπομονούμε για το νέο έτος. Σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά είμαστε σε πολύ καλή θέση τόσο στην Euroleague, όσο και στην Ελλάδα. Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, με την οποία ισοβαθμούμε στη 2η θέση. Κοιτάμε, όμως, κάθε αγώνα ξεχωριστά”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις