Μπαράζ δημοσιευμάτων στη Σερβία “αναβαθμίζουν” τον Λεάντρε Ταβάμπα ως μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ της “Vecernje Novosti” και της ιστοσελίδας “Mozzartsport”, επίκειται επίσημη πρόταση των “ερυθρολεύκων” προς την Παρτιζάν, για την απόκτηση του θηριώδους (1.89μ.) Καμερουνέζου επιθετικού, ο οποίος απολαμβάνει τις ημέρες της διακοπής της σερβικής λίγκας στην πατρίδα του, έχοντας προηγουμένως ανοίξει… διάπλατα την πόρτα της εξόδου απ’ τους “ασπρόμαυρους” του Βελιγραδίου.

Η φυγή του θεωρείται δεδομένη, μιας και έχει επιβεβαιωθεί κι απ’ τον αθλητικό διευθυντή της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ και σύμφωνα με τους Σέρβους, τον Ταβάμπα έχει “σκανάρει” όλους αυτούς τους μήνες ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο ίδιος ο 28χρονος ποδοσφαιριστής υποστήριξε προσφάτως ότι πρώτος του στόχος είναι να μετακινηθεί σε κάποιο απ’ τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, απ’ την Ιταλία προκύπτει πως η Κιέβο Βερόνα εξακολουθεί να τον θέλει, ωστόσο οι Σέρβοι επισημαίνουν ότι… “το ελληνικό ενδιαφέρον είναι πιο συγκεκριμένο”.

Όλα τα παραπάνω μπορεί να έχουν βάση, αρκεί ασφαλώς να μην ισχύει το οικονομικό αντίτιμο των 2,5 εκατ. ευρώ τουλάχιστον, όπως προσδιορίζεται στη γειτονική χώρα, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ως προτεραιότητα αυτήν την περίοδο την απόκτηση ενός κλασικού, “βαρύ” και προπάντων βασικού σέντερ φορ.