Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη θλίψη της για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου των "ερυθρόλευκων", μεταφέροντας τα θερμά της συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η ανακοίνωση

"H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλληπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες".

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Σωκράτη Σ. Κόκκαλη

Η είδηση του θανάτου του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη βύθισε στην θλίψη ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού, με την ΚΑΕ να εκδίδει κι αυτή συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Σωκράτη Κόκκαλη για τον απροσδόκητο χαμό του γιού του Σωκράτη. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, τα λόγια χάνουν την αξία τους και τα μάτια βουρκώνουν.

Ένας νέος άνθρωπος, ένας αγνός Ολυμπιακός, χαμογελαστός και ευγενής σε κάθε του έκφραση, έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Συλλυπητήρια της Super League

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος εξέδωσε με τη σειρά της συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

"O πρόεδρος της Super League Ευάγγελος Μπαταγιάννης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών".

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σ. Κόκκαλη

Τα συλλυπητήρια της για την είδηση του θανάτου του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη εξέφρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Άρης

Με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΠΑΕ Άρης έστειλε τα θερμά της συλλυπητήρια στον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη, και στην οικογένειά του για την απώλεια.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, για τον απροσδόκητο χαμό του γιου του, Σωκράτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…"

Δημήτρης Μελισσανίδης: Ιδιαίτερα αξιόλογος άνθρωπος, εκφράζω την οδύνη μου

«Θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου οδύνη στην οικογένεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που βυθίστηκε στο πένθος από τον απροσδόκητο και άδικο χαμό ενός νέου και ιδιαίτερα αξιόλογου ανθρώπου. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις