Λίγες ημέρες μετά από τον καυγά σε μπαρ, ο Αρντά Τουράν, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μπαρτσελόνα στη Ιστανμπούλ Μπασάκσεχιρ, βρίσκεται στο στόχαστρο και πάλι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έχει διαταχθεί έρευνα για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην απόπειρα πραξικοπήματος, που συνέβη κατά τις βραδυνές ώρες της 15ης Ιουλίου και πρώτες πρωινές της 16ης Ιουλίου του 2016, και διήρκεσε για αρκετές ώρες έως ότου πριν το μεσημέρι της 16ης Ιουλίου είχε πλέον διαπιστωθεί πως είχε αποτύχει οριστικά.

Η ενέργεια φέρεται, σύμφωνα με την τουρκική κυβέρνηση να είχε ενορχηστρωθεί από ομάδα στρατιωτικών εντός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Εκτός από τον Τουράν, ερευνώνται επίσης και άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Εμρέ Μπελόζογλου της Μπασάκσεχιρ, ο βετεράνος Οκάν Μπουρούκ και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Μπούρσασπορ και άλλοτε διεθνής Μπουλέντ Κορκμάζ.

Η Εισαγγελία αναζητά κατά πόσο αυτά τα πρόσωπα συνέβαλαν ως συνεργοί στα γεγονότα του καλοκαιριού του 2016.

Ο Τουράν κινδυνεύει μέχρι και με 12,5 χρόνια φυλάκιση για όσα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες, όταν κυκλοφορούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις