Η Football League αποβάλλει τον Αήττητο

Η Football League αποβάλλει τον Αήττητο

Μετράει ώρες στη Football League ο Αήττητος Σπάτων. Το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε στα γραφεία της Ένωσης Β' Εθνικής, από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, η Εκθεση Ελέγχου της ΕΕΑ για την ομάδα των Μεσογείων.

Στη συνέχεια, εστάλη επιστολή στις ομάδες της κατηγορίας με υπογραφή του αντιπροέδρου της Ένωσης, Χαράλαμπου Σταμούλη, όπου αναφέρεται ότι "Το ΔΣ εκδίδει διαπιστωτική πράξη και αποβάλλει την ΠΑΕ ΑΠΟ Αήττητος Σπάτων από το πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Παρακαλώ, όπως εντός σήμερον μας αποστείλετε εγγράφως τη συναίνεσή σας".

Η παράβαση για το μετοχικό κεφάλαιο (εκπρόθεσμη κάλυψη), όπως αναμενόταν, χαρακτηρίστηκε "βαρεία" και κινήθηκαν οι απαιτούμενες διαδικασίες αποβολής του Αήττητου από το πρωτάθλημα έπειτα από τις ενστάσεις των 3 ΠΑΕ (Απόλλων Πόντου, Δόξα Δράμας, Αιγινιακός).

Η απόφαση της αποβολής του Αήττητου αναμένεται να ανακοινωθεί το πρωί της Παρασκευής (22/3).  Ο αγώνας του Σαββάτου με τη Σπάρτη για την 23η αγωνιστική δεν θα διεξαχθεί, η Σπάρτη θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τον Απόλλωνα Πόντου, την Δόξα Δράμας και τον Αιγινιακό αλλά και για τις ομάδες που σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια την ομάδα των Μεσογείων.