Παναθηναϊκός ταινία: OΑργύρης Πανταζάραςδημοσίευσετις προηγούμενες ημέρες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία από τοΟΑΚΑμαζί με τον διοικητικό ηγέτη τουΠαναθηναϊκού,Δημήτρη Γιαννακόπουλο, γράφοντας στη λεζάντα:

«Ο χαμένος μου Αδερφός & Αιώνιος Νικητής. Παναθηναϊκός η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ με 6 πανευρωπαϊκά. Κι εμείς με τη καλύτερη ομάδα ηθοποιών και συντελεστών στο σινεμά! Η νίκη είναι δεδομένη. Στο πλαίσιο των γυρισμάτων, το γήπεδο και ο πρόεδρος είναι έρευνα ρόλου. Για να καταλάβεις έναν ρόλο πρέπει να πλησιάσεις τον άνθρωπο πρώτα».

Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, βρέθηκε στα γραφεία τουΠαναθηναϊκούστο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας που γυρίζεται για το τμήμα μπάσκετ του «τριφυλλιού», κρατώντας ένα από τα έξι ευρωπαϊκά. Μάλιστα, στην τρίτηφωτογραφία ποζάρει με τονΔάνη Κατρανίδη, ο οποίος θα ενσαρκώσει τονΠαύλο Γιαννακόπουλο.

6 Πρωταθλήματα Ευρώπης 37 Πρωταθλήματα Ελλάδας 19 Κύπελλα Ελλάδας 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο 2 Τριπλ Κράουν Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο μια ομάδα αλλά η ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ. Γύρισμα στον όμιλο. Σαν σε όνειρο, μέσα στην αίθουσα με τα τρόπαια σχεδόν ασφυχτικά συναισθήματα μας κατακλύζουν. Υπέροχη σκηνή με τον κ. Δανή Κατρανίδη. Πατέρας κ Γιος. Πίσω από την αληθινή ιστορία Πίσω από το σενάριο στο χαρτί Το βλέμμα των ηθοποιών συναντήθηκε πραγματικά. @paobcgr #panathinaikos #movie #walloffame #champions #basketball #actor #commando

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) στις

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις