Καρβάλιο Ολυμπιακός: Τον στέλνουν στον Πειραιά οι Αγγλοι, η θέση των "ερυθρόλευκων" [vid]

Καρβάλιο Ολυμπιακός: Τον στέλνουν στον Πειραιά οι Αγγλοι, η θέση των "ερυθρόλευκων" [vid]

Καρβάλιο Ολυμπιακός: Για μετακίνηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού από τη Νότιγχαμ στους ερυθρόλευκους κάνουν λόγο δημοσιεύματα. Σύμφωνα με αυτά η μεταγραφή ίσως ολοκληρωθεί και τις επόμενες ημέρες

Καρβάλιο Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Ζοάο Καρβάλιο αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, κάτι που δημοσιεύματα από την Αγγλία, όχι μόνο επιβεβαιώνουν, αλλά πλέον τον φέρνουν και πολύ κοντά στο λιμάνι. Σύμφωνα με τον Αγγλο δημοσιογράφο Άλαν Νίξον, που καλύπτει το ρεπορτάζ της αγγλικής ομάδας, ο Καρβάλιο πρόκειται να φύγει από τη Νότιγχαμ και το City Ground για την ελληνική Super League και τον Ολυμπιακό. Γίνεται, μάλιστα, λόγος για το ότι η μεταγραφή πρόκειται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών και ότι αναμένεται να φθάσει το ποσό των 12 εκατ. ευρώ.

Ο Ζοάο Καρβάλιο μεταγράφηκε στη Νότιγχαμ το καλοκαίρι του 2018 και αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή του συλλόγου από τότε που ανέλαβε προπονητής ο Σαμπρί Λαμουσί. Εως τώρα, όμως,  δεν έχει καταφέρει να πείσει τον προπονητή του με την απόδοσή του και να πάρει θέση βασικού στην αγγλική ομάδα, με συνέπεια η αποχώρησή του να φαντάζει πλέον πολύ πιθανή. Φέτος έχει μόνο 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Championship και σύμφωνα με τον Βρετανό ρεπόρτερ, ο ποδοσφαιριστής θα μεταγραφεί στον Ολυμπιακό τον επόμενο μήνα, σε ένα deal που πλησίασε τα 12 εκατομμύρια ευρώ και που φαντάζει ως το πλέον πιθανό λόγω και της κοινής ιδιοκτησίας των δύο ομάδων.

Βέβαια, οι "ερυθρόλευκοι" δεν επιβεβαιώνουν προς το παρόν το ρεπορτάζ του Βρετανού ρεπόρτερ. Αναμένονται εξελίξεις...


Δείτε στιγμιότυπα από την καριέρα του Ζοάο Καρβάλιο