Στέφανος Τσιτσιπάς:Έτοιμος να φτάσει στη κορυφή του κόσμου εμφανίζεται ο 21χρονος τενίστας, που ξεκινάει τα ξημερώματα απέναντι στον Καναδό Ντένις Σαπτολόφγια τους αγώνες του στο ATP Cup στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας. «Θέλω να πω, ότι ναι, είναι ακόμα εκεί και πάνε πολύ καλά», δήλωσε ο Τσιτσιπάς για Ναδάλ, Φέντερ και Τζόκοβιτς στο διεθνές πρακτορείο big-news-network.«Για μένα, είναι πολύ δύσκολο να βγω και να αγωνιστώ εναντίον τους. Νιώθω σαν να υπάρχει κάτι επιπλέον για να κυνηγήσω όταν παίζω εναντίον τους, και είναι αλήθεια ότι εγώ μαθαίνω πολλά όταν παίζω εναντίον τους. Αισθάνομαι ολοένα και περισσότερο ένας πλήρης παίκτης», πρόσθεσε.

«Αντιπαραθέτω το παιχνίδι μου με το δικό τους για να δω τι μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα και τι πρέπει να δουλέψω περισσότερα, και είναι απλώς σούπερ άνθρωποι με έναν τρόπο. Αλλά προσπαθώ να τους φτάσω και θα συνεχίσω να προσπαθώ να κάνω το καλύτερό μου γιατί αισθάνομαι ότι μπορώ να τους ξεπεράσω, μπορώ να καλύτερα. Είναι απλώς θέμα χρόνου, υπομονής και αφοσίωσης σε αυτό που κάνω", συνέχισε ο Έλληνας πρωταθλητής. Επιπροσθέτως, τόνισεότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

ΟΣτέφανος Τσιτσιπάς γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1998,είναιΈλληναςεπαγγελματίας τενίστας,βρίσκεται στην έκτη θέσηστην παγκόσμια κατάταξη σήμερα. Είναι ο πρώτος Έλληνας που έχει μπει στους 100 καλύτερους τενίστες και ο πρώτος (και μέχρι σήμερα ο μοναδικός) που κατέκτησε τίτλο Γκράν Σλαμ της περιόδου Open στην κατηγορία εφήβων (Junior), όταν κατέκτησε το διπλό τουΓουίμπλεντοναγοριών το 2016 με συμπαίκτη τον Eσθονό Κένεθ Ράισμα.Έχει κερδίσει συνολικά πέντε τίτλους ATP singles Futures καθώς και έξι ATP τίτλους Futures στο διπλό.

Στον σημαντικότερο τίτλο της σταδιοδρομίας του, στις 17 Νοεμβρίου 2019 κατέκτησε τους τελικούς τουATPκαι αναρριχήθηκε στην 5η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.