Ο Πόντους Βέρνμπλουμ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με την προοπτική να ηγηθεί στον άξονα των νταμπλούχων Ελλάδας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Η μέτρια απόδοση και οι συνεχείς τραυματισμοί δεν άφησαν τον 33χρονο χαφ να δικαιώσει τις προσδοκίες για τις οποίες αποκτήθηκε. Μάλιστα, η αγωνιστική του επάνοδος είχε προγραμματιστεί μέσα στον χρόνο, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη, επομένως οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν νατον υπολογίζουν στον μαραθώνιο πρωταθλητισμού που κάνουνε. Έτσι, οι φήμες για το μέλλον του ολοένα και αυξάνονται.

Μέσα σε όλα τα σενάρια ήρθε να προστεθεί το δημοσίευμα της ιστοσελίδας«fotbolldirekt.se», το οποίο αναφέρει πως ο Βέρνμπλουμ πριν βάλει τηνσφραγίδα του στο ρωσικό Πρωτάθλημα με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Γκέτεμποργκ. Στις τάξεις της σουηδικής ομάδας κάποια στιγμή θέλουν να φέρουν πίσω κάποιους από τους Σουηδούς αστέρες, μεταξύ των οποίων και τον Μάρκους Μπεργκ, για τον οποίο υπάρχει ακόμα ελληνικό ενδιαφέρον.

Στην ιστοσελίδα φιλοξενούνται δηλώσεις του Σουηδού δημοσιογράφου, Πατρίκ Εκουολ, ο οποίος ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, αν η Γκέτεμποργκ θα καταφέρει κάποια στιγμή να αποκτήσει κάποιο από τα μεγάλα ονόματα. «Αν μιλήσουμε για τον Μάρκους Μπεργκ και τον Πόντους Βέρνμπλουμ, δεν είναι αδύνατο να επιστρέψουν αυτό το καλοκαίρι, αν και είναι δύσκολο σε κάποιο βαθμό. Ισως ο Μπέντζαμιν Νίγκρεν, επιστρέψει ως δανεικός από την Γκενκ…»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις