Βαγγέλης Μόρας:Ο 38χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στον Ίλια Ίβιτς, τον οποίο θεωρεί ικανό να φτιάξει μια ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ενώ υποστήριξε πως πέρασε τέσσερα φοβερά χρόνια στην ΑΕΚ.

«Πέρασα τέσσερα φοβερά χρόνια στην ΑΕΚ. Μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα και την Ευρώπη κι ελπίζω αυτή ομάδα να δουλέψει αρκετά ως το τέλος της σεζόν έτσι ώστε να μην γίνουν τα ίδια λάθη και του χρόνου να πρωταγωνιστήσει ξανά διεκδικώντας τον τίτλο διότι μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε… διαλύθηκαν όλα! Υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορούν να το πετύχουν αυτό, όπως ο Ίλια Ίβιτς στον οποίο πιστεύω. Η ομάδα μας δεν έκανε καλό δεύτερο ημίχρονο αλλά ευτυχώς έγινε τώρα αυτό κι ελπίζω στα επόμενα δύο ματς με Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό να είμαστε αυτοί που πρέπει δείχνοντας πως αξίζουμε την ελπίδα για μια θέση στην Ευρώπη!

Στο σημερινό ματς ήταν καθοριστικό το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε όπου και πάλι πληρώσαμε ένα λάθος μας δείχνοντας πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το πώς συμβαίνει τόσο συχνά αυτό τη φετινή σεζόν», ανέφερε στην κάμερα της NOVA.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις