Ντάνιελ Ποντένσε:Σύμφωνα με νεότερα από την Αγγλία,ο 24χρονος αναμένεται να τελειώσει από τον Ολυμπιακό και νασυνεχίσει την καριέρα του στην Γουλβς. Μάλιστα, τοποσό που θα κλείσει ο παίκτης κυμαίνεται γύρω στα 26 με 27 εκατ. ευρώ, ενώ κατά άλλες πηγές είναι κοντά στα 30. Επίσης ότι η μεταγραφή μπορεί να κλείσει ακόμα και μες στην τρέχουσα εβδομάδα.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε, όπως αποκάλυψε και στους συμπαίκτες του στην προπόνηση,έχει δεχθεί κρούση και για ένα πολυετές αξιόλογοσυμβόλαιο ενώ ο ατζέντης του, ο Ζόρζε Μέντες, έχει ουκ ολίγα πάρε-δώσε με τονσυγκεκριμένο αγγλικό σύλλογο, ο οποίος διαθέτει στο ρόστερ τουαρκετούς Πορτογάλους παίκτες αλλά και Πορτογάλο τεχνικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γουλβςτον ήθελε και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους ενώ γενικότερα αυτό το διάστημα ενισχύεται επιθετικά. Να τονιστεί ξανά πάντως ότι ανεπίσημα ή επίσημα ο Ολυμπιακός δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής επί του ζητήματος. Στον Ολυμπιακό ο Ποντένσε έχει παίξει 68 ματς έχοντας13 γκολ και 14 ασίστ. Εκτός αυτού εφόσον επισημοποιηθεί η αποχώρηση του χαρισματικού Πορτογάλου winger δεν θα είναι απλό και εύκολο να προκύψει και άλλη πώληση – αποχώρηση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις