Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Έξαλλος ήταν ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και την ήττα με κάτω τα χέρια για την ομάδα του Δικέφαλου του Bορρά. Σύμφωνα με οσα λέγονταν στην παρέα του διοικητικού ηγέτη του Δικεφάλου Ο Φερέιρα όφειλε να κρατήσει την ομάδα με καθαρό μυαλό και έξω από όλα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό ήταν και ησυμπύκνωση, το πνεύμα των σχολίων του Ιβάν Σαββίδη στους στενούς του συνεργάτες.

Οι δηλώσεις μάλιστα του Φερέιρα μετά το τέλος του ντέρμπι όπου μίλησε για κακή κυκλοφορία της μπάλας σε σχέση και με την αναγκαστική χρησιμοποίηση του Βαρέλα σε διαφορετική από τη φυσική του θέση θεωρούνται από τους παράγοντες του ΠΑΟΚ «προφάσεις» με ένα τέτοιο ρόστερ φέτος. Είναι προφανές ότι ο Πορτογάλος θα κριθεί οριστικά στα δύο ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ενώ από αύριο η προσοχή όλων στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ στρέφεται στην «εξωγηπεδική»μάχη με σε συνέχεια των όσοωνείδαμε την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτό που προσέθετε πάντως οδιοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου όσο και άλλοι παράγοντες του ποδοσφαιρικού τμήματοςείναι ότι μπορεί η ομάδα να έπρεπε να εμφανιστεί πιο έτοιμη στο σημερινό ντέρμπι πλην όμως το μυαλό όλων «χάλασε» με όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και δεν παύει ποδοσφαιριστές και προπονητής να είναι άνθρωποι και να επηρεάζονται.