Ο Γιώργος Δώνης ήταν περιχαρής αμέσως μετά την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ με 2-0, τον οποίο και έριξε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εξάλλου οι «πράσινοι» διανύουν περίοδο φορμαρίσματος, μιας και μετά την συγκεκριμένη νίκη έφτασαν τις έξι σερί, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ οι τέσσερις εξ αυτών ήταν και χωρίς να δεχθούν γκολ.

Μάλιστα, ο Έλληνας κόουτς μετά από την συγκεκριμένη νίκη, ένιωσε την ανάγκη να πει μερικά λόγια στους παίκτες του, με τους οποίους έχει περάσει πολλά από την περσινή χρονιά, ενώ τους ζήτησε να είναι προσεκτικοί ενόψει του πρώτου αγώνα για την φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη στις 21:30.

Η ομιλία του Γιώργου Δώνη στους παίκτες του Παναθηναϊκού:

«Πρώτη φορά είμαι τόσο χαρούμενος. Όχι για ένα αποτέλεσμα, αλλά γιατί πέραν όλων των άλλων που δουλεύουμε, είδα πολύ μεγάλη πίστη και το θέλω ήταν τεράστιο. Το μυστικό είναι προς όλους, τόσο αυτούς που έπαιξαν αλλά και αυτούς που έμειναν στον πάγκο ή εκτός 18άδας, πως με σκληρή δουλειά μπορούμε να φτάσουμε τα όριά μας και να τα ξεπεράσουμε.

Τρέξατε πάρα πολύ, προσπαθήστε μέχρι να φτάσει το ματς της Τετάρτης στο οποίο κρίνονται πολλά, γιατί σήμερα δεν κρινόταν τίποτα και ήταν πιο απελευθερωμένο παιχνίδι, να είστε γεμάτοι ενέργεια. Αξιοποιήστε αυτές τις μέρες ως την Τετάρτη με τον καλύτερο τρόπο και όχι με τρόπο που θα κάνει πιο δύσκολη τη δουλειάς μας».