Κυριάκος Παπαδόπουλος μεταγραφή: Πρόκειται για κάτι που έχει προκαλέσει δυσφορία στους διοικούντες της ομάδας του Αμβούργου, καθώς ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι από αυτούς που αμείβονται με 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.Ο Παπαδόπουλος, το συμβόλαιο του οποίουολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, έχει πραγματοποιήσει μόλις δύο εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, έχοντας μάλιστα «υποβιβαστεί» στην Κ-21 του συλλόγου από τον Οκτώβριο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, ο κεντρικός αμυντικός είχε μεταβεί στην Κίνα στις αρχές του Ιανουαρίου, πραγματοποιώντας προπονήσεις με τηΣανγκάη Σενχούα, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του εγχώριου πρωταθλήματος. Μάλιστα, του προτάθηκε να πάει στην ομάδαμε απολαβές σχεδόν ισάξιες με αυτές που λαμβάνει στη HSV. Ωστόσο, ο Παπαδόπουλος απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση καθώς «δεν ήταν βέβαιος πως θα μπορούσε να προσαρμοστεί στην εντελώς διαφορετική νοοτροπία των Κινέζων».

Το δημοσίευμα της εφημερίδας


Ενδιαφέρον και από Ρωσία, Τουρκία

Δύο σύλλογοι από τη Ρωσία, η Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα και η Ρούμπιν Καζάν, αλλά και η Τραμπζονσπόρ από την Τουρκία, εξέφρασαν εν συνεχεία το ενδιαφέρον τους για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ωστόσο οι απολαβές που του προσέφεραν δεν έφταναν στο ύψος των χρημάτων που λαμβάνει στο Αμβούργο. Στη γερμανική ομάδα, πάντως, δεν χάνουν τις ελπίδες τους πως τελικώς ο Έλληνας άσσος θα καταλήξει σε ρωσικό σύλλογο, καθώς εκεί η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 21 Φεβρουαρίου. Σε εκείνη την περίπτωση, η HSV, που βρίσκεταιστη δεύτερη θέση της Τσβάιτε Λίγκα ελπίζοντας στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια, θα «γλιτώσει» ένα ποσό κοντά στο 1 εκ. ευρώ από το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου.