Πέτσας: Στο πλαίσιο της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε πως αναμένονται στην Αθήνα στις 25 Φεβρουαρίου οιΑλεξάντερ Τσέφεριν καιΓκρεγκ Κλαρκ.Οι δύο ισχυροί άνδρες αναμένεται να συναντηθούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συζητήσουν για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να υπογράψουν και… μνημόνιο. Αναμένονται, λοιπόν, οι εξελίξεις, την ώρα που εκκρεμεί και η υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τις επαφές του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, στην Ελβετία, ο κ. Πέτσας τόνισε: «Συναντήθηκε με όλα τα τεχνικά κλιμάκια. Στις 25 Φεβρουαρίου θα έρθει στην Αθήνα, ο πρόεδρος της UEFA και ο αντιπρόεδρος της FIFA που με το κύρος και τις γνώσεις τους αναμένεται να συμβάλλουν στην εξυγίανση του πλαισίου για να έχουμε ανάταξη του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση που αφορά ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχει δρομολογηθεί για να εξεταστεί από τοΠρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται ότι διαβιβάστηκε σήμερα στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, δια του υπ' αριθμόν πρωτοκόλλου 96/10.2.2020 εγγράφου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η "από 27.01.20 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που αφορά: α) την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και β) την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και ΠΑΕ ΠΑΟΚ". Εντός των προσεχών ημερών, θα οριστεί δικάσιμος από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις