ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Πάει για αναβολή η εκδίκαση της υπόθεσης

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Πάει για αναβολή η εκδίκαση της υπόθεσης

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League 1 επρόκειτο να οδηγηθεί τη Δευτέρα (17/2) η υπόθεση της «πολυϊδιοκτησίας» που αφορά τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Θεωρείται αρκετά πιθανό να ναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης σχετικά με την ενδεχόμενη πολυϊδιοκτησία, καθώς υπάρχουν νέα στοιχεία στην υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής (14/2) γνωστοποιήθηκε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσέφυγε κατά του πορίσματος της ΕΕΑ στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών. Η συγκεκριμένη κίνηση επηρεάζει άμεσα την εκδίκαση της υπόθεσης και θεωρείται δεδομένη η αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης στη Λίγκα.

Η προσφυγή αναμένεται να πάρει άμεσα ημερομηνία εκδίκασης, η οποία όμως σε συνήθεις περιπτώσεις μπορεί να είναι σε 6 μήνες ή και ακόμα και σε έναν χρόνο. Ο ΠΑΟΚ βέβαια, στρέφεται κατά του ελληνικού Δημοσίου, που υπάγεται η ΕΕΑ και πρέπει να γνωστοποιήσει την προσφυγή του στα αρμόδια υπουργεία που υπάγεται η συγκεκριμένη επιτροπή. Αυτό σημαίνει ότι το αίτημα της προσωρινής διαταγής δεν γινόταν να εξεταστεί σήμερα, αλλά θα συμβεί την ερχόμενη  Δευτέρα. Τα δικόγραφα που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να μεταβιβαστούν στον αθλητικό δικαστή της Super League, ο οποίος θα ζητήσει αναβολή, μέχρι να εκδοθεί η απόφαση στο αίτημα προσωρινής διαταγής η οποία και θα του δοθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ερχόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟΚ πάει να παίξει εκτός έδρας στην Λάρισα, ενώ η Ξάνθη θα υποδεχθεί την Κυριακή στα Πηγάδια την Λαμία.