Γιάννης Αντετοκούνμπο:Ο «Greek Freak» φημίζεται για την ταπεινότητα που τον διακατέχει. Άλλωστε, είναι ένα χαρακτηριστικό που τον έφτασε και διατηρεί στην κορυφή. Για ακόμη μία φορά φρόντισε να το αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο. Ο MVP του ΝΒΑ πριν λίγα χρόνια έμενε στα Σεπόλια υπό δύσκολες συνθήκες και δεν του είχε χαριστεί τίποτε. Από την δύσκολη αφετηρία που είχε στην καριέρα του κατόρθωσε να κάνει πράγματα και θαύματα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, έχοντας τεράστια απήχηση και αναγνώριση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η «μάζωξη» των δημοσιογράφων γύρω από τον σταρ του Μιλγουόκι στο Σικάγο για τοAll Star Game 2020 όπου κατά τηνδιάρκεια της Media Day ο Γιάννης προκάλεσε τεράστιο συνωστισμό γύρω του από δημοσιογράφους, κάμερες, φωτογράφους. Μάλιστα,ο ίδιος έδειξε να το απολαμβάνει. Όπως άλλωστε απολαμβάνει κάθε στιγμή στο ονειρεμένο ταξίδι που πραγματοποιεί από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αξίζει να σημειωθεί πωςοΑντετοκούνμπο μαζί με τον θρυλικόΛεΜπρόν Τζέιμς θαείναι οι δύο αρχηγοί των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή του αμερικανικού μπάσκετ.

Με αφορμή όλη αυτή τηνκοσμοσυρροή γύρω από εκείνον, ο Γιάννης Αντετοκούνμποπόσταρεμία φωτογραφία από την στη Media Day, δηλώνοντας παράλληλα πως αισθάνεται ευγνώμων στον Θεό για την πορεία της καριέρας και της ζωής του, δίχως να ξεχάσει τις ρίζες του. Εγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Θεός μας βάζει εδώ και ο Θεός δεν κάνει λάθη. Ένα παιδί από τα Σεπόλια της Αθήνας».

Το ποστ του Αντετοτούνμπο

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις