Τζορτζ Κλούνεϊ:Ομάδα Αμερικανών επενδυτών, η οποία συνδέεται με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ενδιαφέρεται να αγοράσει την Μάλαγα από τον Αμπντουλάχ Αλ Τάνι.Ο σείχης δεν δείχνει διατεθείμενος να επενδύσει στην ομάδα, αντίθετα περιμένει κάποιον να την αγοράσει.

Εταιρία παραγωγής με έδρα τις ΗΠΑ ενδιαφέρεται να φτιάξει στούντιο στην ισπανική πόλη και παράλληλα να επενδύσει στο ποδόσφαιρο. Ήδη έχει γίνει πρόταση στον Αλ Τάνι η οποία φτάνει τα 36 εκατομμύρια ευρώ. Τόσα ήταν τα χρήματα που είχε πληρώσει ο σεΐχης για να αγοράσει. Βέβαια, μέχρι πέρσι ζητούσε 100 εκατομμύρια για να παραδώσει τα κλειδιά της ισπανικής ομάδας, αλλά τώρα φαίνεται έτοιμος να βάλει νερό στο κρασί του.

Έτσι προκύπτει και Τζορτζ Κλούνεϊ στην υπόθεση. Η συγκεκριμένη εταιρία παραγωγής που ενδιαφέρεται να αγοράσει τη Μάλαγα συνεργάζεται άμεσα με τον Αμερικανό ηθοποιό, ενώ άλλοι τον εμπλέκουν ακόμα και με το μετοχολόγιό της. Ο Κλούνεϊ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και έχει παρακολουθήσει αρκετές αναμετρήσεις της Ντέρμπι Κάουντι. Οι οπαδοί της Μάλαγα ήδη διαδηλώνουν ώστε να πιέσουν τον σείχη να παραχωρήσει τις μετοχές του.

Μένει να δούμε κατά πόσο θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση και εάν ο ίδιος ο Κλούνεϊ θα αναμιχθεί με την ισπανική ομάδα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις