Μίνο Ραϊόλα: Την στιγμή πουο Πολ Πογκμπά είναι φευγάτος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μίνο Ραϊόλα έσπευσε να φουντώσει τα σενάρια περί αποχώρησής του από την Αγγλία τονίζοντας μέσω συνέντευξής του την επιθυμία του να συνεργαστεί με τηνΡεάλ Μαδρίτηςγια να φορέσει τη φανέλα της κάποιος πελάτης του.

«Η σχέση μου με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ καλή. Μιλάω συχνά με τον Χοσέ Άνχελ, είναι ενδιαφέρον και ταυτόχρονα διασκεδαστικό να μιλάω μαζί του για ποδόσφαιρο και γεγονότα που αφορούν την FIFA. Κάποια ημέρα ελπίζω να φέρω έναν μεγάλο πρωταθλητή στην Ρεάλ. Προς το παρόν, έχω τον Αρεολά, αλλά είναι δανεικός. Αυτό το καλοκαίρι θα ήθελα να φέρω έναν μεγάλο παίκτη στην Ρεάλ με κανονική μεταγραφή.Θα ήταν τίτλος τιμής για μένα και για όλους τους παίκτες μου επειδή η Ρεάλ είναι ένας μεγάλος σύλλογος", τόνισε στην "Marca" ο διάσημος μάνατζερ, για να προσθέσει αναφορικά με τον Πολ Πογκμπά και την παρουσία του στην Γιουνάιτεντ:

«Ο Πολ περνάει μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο αλλά θέλω να υπογραμμίσω, επειδή στην Αγγλία είναι πολύ ευαίσθητοι με αυτό, ότι είναι συγκεντρωμένος στην Γιουνάιτεντ. Θέλουν να τελειώσουν όσο καλύτερα γίνεται τη σεζόν και να επαναφέρουν την ομάδα στο Champions League. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Στο παρελθόν, υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για αυτόν, αλλά δεν έγινε κάτι. Το παρόν και το μέλλον είναι αυτά που μετράνε».