Φενέρμπαχτσε: Σάλο προκάλεσε τοχθεσινό (19/3) δημοσίευμα της Hurriyet που ανέφερε ότιοι παίκτες της Φενέρμπαχτσε είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι πληρωμένοςέφερε την αντίδραση της τουρκικής ομάδας.

Μεανακοίνωσή της στο σάιτ της, όπου φιλοξενούνται δηλώσεις του αντιπροέδρου της ομάδας, Σαμίχ Οζσόι, η Φενέρ αναφέρει:

"Κάποιες εφημερίδες και σάιτ παρουσίασαν ειδήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ότι οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε δεν έχουν λάβει τους μισθούς τους, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει λάβει τον δικό του.

Θέλω να γίνει γνωστό ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας προπονητής που πορεύεται με την ομάδα και τους παίκτες. Το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας αυτών των χρόνων είναι η αρμονία που έχει δημιουργήσει στην ομάδα. Ποτέ δεν υπήρξε προτεραιότητα στον μισθό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος λαμβάνει το μισθό του μαζί με τους παίκτες. Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν ότι ο Ομπράντοβιτς πάντα έβαζε σε προτεραιότητα την ομάδα και τους παίκτες σε όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένων και των πληρωμών και θα ήθελα να τονίσω ότι αυτές οι φήμες έχουν λόγο που ανέκυψαν.

Θα ήθελα να ζητήσω από τα ΜΜΕ που θέλουν να δημιοργήσουν αρνητική ατμόσφαιρα να μην δουλεύουν ως εργαλεία και να είναι πιο προσεκτικά στις ειδήσεις που παρουσιάζουν σε μία κρίσιμη περίοδο για τον κόσμο και την χώρα μας, αλλά και να ζητήσω από τους φιλάθλους μας να μην λάβουν υπόψη αυτά τα νέα".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις