Μπράνκο:Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ εξέφρασε τις σκέψεις του για την κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως λόγω του κορονοϊού. Ο Μπράνκο μίλησε μέσω της «A Bola», δηλώνοντας ανήμπορος μακριά από την οικογένειά του. Επιπλέον, μίλησε για τον τρόπο που διαχειρίζεται την κρίση ο ΠΑΟΚ.

«Αυτό που συμβαίνει στην Πορτογαλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο με ανησυχεί. Νιώθεις ανήμπορος όταν είσαι μακριά από την γυναικά σου και τα παιδιά σου. Έχω ένα κορίτσι κι ένα αγόρι. Έχω επαφή με την οικογένεια μου χάρη στις διάφορες πλατφόρμες στο ίντερνετ», ανέφερε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής του «δικεφάλου του Βορρά. Δουλεύω τέσσερα σερί χρόνια στο εξωτερικό, αλλά ποτέ δεν είχα να δω την οικογένεια μου περισσότερο από έναν μήνα, καθώς είτε ταξίδευα εγώ στην Πορτογαλία, είτε έρχεται η οικογένειά μου για να μείνει λίγες μέρες μαζί μου στην Θεσσαλονίκη. Τώρα λόγω κορωνοϊού θα σπάσω ρεκόρ χρόνου που θα έχω να τους δω.

Στη συνέχεια περιέγραψε το πώς ακριβώς βιώνει την κατάσταση.«Είμαι κλεισμένος στο σπίτι, όπως όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από τις 13 του μήνα. Δέχομαι την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία ευτυχώς έλαβε γρήγορα αυτά τα μέτρα», ανέφερε και έδειξε ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση το ελληνικό κράτος.

Όπως και για τον ΠΑΟΚ. «Στον ΠΑΟΚ έχουμε ανεπτυγμένο το τμήμα της τεχνολογίας και πραγματοποιούμε καθημερινές τηλεδιασκέψεις, για να αποφασίσουμε πως να διαχειριστούμε την τρέχουσα κρίση για να βρούμε λύσεις για όλα τα πιθανά σενάρια. Η προτεραιότητα μου ήταν να έρθω σε επαφές με άλλους αθλητικούς διευθυντές ευρωπαϊκών ομάδων, για να μελετήσω την τρέχουσα κατάσταση. Δηλαδή, αν τα πρωταθλήματα θα τελειώσουν ή αν υπάρχει παράθυρο να επεκταθούν οι ημερομηνίες και πως αυτό θα επηρεάσει την επόμενη σεζόν», είπε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Μπράνκο.