Μπαρτσελόνα παίκτες: Αρνήθηκαν την μείωση αποδοχών και τώρα... χαμός

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι

Μπαρτσελόνα παίκτες: Σύμφωνα με την As, οι ποδοσφαιριστές δεν δέχτηκαν την πρόταση μείωσης των αποδοχών τους από τον Τζόζεπ Μπαρτομέου και τώρα αναμένεται να γίνει πάγωμα μισθών.

Μπαρτσελόνα παίκτες: Όλη η τραγική κατάσταση με τον κορονοϊό επηρεάζει την οικονομία και παράλληλα και τους συλλόγους. Σύμφωνα με την As, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα απέρριψαν πρόταση που τους έκανε η διοίκηση για μείωση των αποδοχών τους, προκειμένου να περιοριστεί η ζημιά του κλαμπ λόγω της πανδημίας.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο ο πρόεδρος Τζόζεπ Μπαρτομέου αρχικά δεν θέλησε να κάνει χρήση του κανονισμού της ισπανικής ομοσπονδίας που επιτρέπει σε καταστάσεις κρίσης να περικόπτονται τα συμβόλαια μέχρι και 70% στο διάστημα της απραξίας. Η πρόταση που έκανε στους ποδοσφαιριστές αφορούσε μικρότερο «ψαλίδι» συγκριτικά με την αντίστοιχη που έγινε στο τμήμα μπάσκετ της «Μπάρτσα», κάτω από 50%, αναγνωρίζοντας πως η ποδοσφαιρική ομάδα φέρνει τεράστια έσοδα στο κλαμπ.Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές απτόητοι απέρριψαν την πρόταση Μπαρτομέου αλλά το θέμα δεν τελειώνει εδώ. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η διοίκηση θα κάνει χρήση της νομοθεσίας για «πάγωμα» των μισθών στο διάστημα της απραξίας, καθώς είναι αναγκαίο για την ρευστότητα στον σύλλογο.