Ομάρ Ελαμπντελαουί συμβόλαιο:Μπορεί οι αθλητικές διοργανώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό να έχουν σταματήσει αλλά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μετά από μια «γεμάτη» σεζόν με τουςερυθρόλευκους και ενώ συνεχίζει και αυτός τις ατομικές του προπονήσεις μαζί με τους άλλους, περιμένοντας να δει πότε θα γίνει η επιστροφή στη δράση, σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιο του Ομάρ Ελαμπτνελαουί λήγει το καλοκαίρι και πλέον είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα θέλει. Από τον Ολυμπιακό, φάνηκε να γίνεται μια πρώτη προσέγγιση νωρίς, γύρω στονΝοέμβρη, αλλά από την πλευρά του Νορβηγού μπακ, δόθηκε η εντύπωση πως οι δύο πλευρές απέχουν πολύ στο οικονομικό.Ο Ομάρ έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, καθώς έχει δημιουργήσει πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη, τόσο από τις εμφανίσεις τους με τον Ολυμπιακό, όσο και από το πέρασμά του από την Premier League. Όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες καμία από τις προτάσεις δεν τον ικανοποιεί.

Ο Ομάρ είναι σε καλή ηλικία, 28 στα 29 και πιστεύει πως έχει έρθει η ώρα για το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του, αν και ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει τονίσει ότι πρώτα θα ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό και μετά θα αποφασίσει για τη συνέχεια της καριέρας του. Αισθάνεται καλά εδώ, νιώθει ότι ο Ολυμπιακός τον έχει βοηθήσει. Από τις προθέσεις του, όμως, θα εξαρτηθεί και η βάση στο οικονομικό. Εκεί άλλωστε θα είναι το ένα "μυστικό".

Το άλλο, θα είναι κατά πόσο οι εξελίξεις στην οικονομία και κατ’ επέκταση στο ποδόσφαιρο, μπορούν να επηρεάσουν και το μυαλό του Ομάρ για τις ομάδες από το εξωτερικό.