Κορονοϊός Μπαρτσελόνα: Την απόφαση να κάνουν μειώσεις και στους μισθούς των παικτών πήραν οι διοικούντες τηςΜπαρτσελόνακάτι που όμως οι χρυσοπληρωμένοι καταλανοί ποδοσφαιριστές δεν το δέχτηκαν με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι τεταμένο στο εσωτερικό της ομάδας. Η πρώτη πρόταση που έγινε από τους διοικούντες στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μειωθεί η ζημιά που έχει υποστεί ο σύλλογος λόγω της αναστολής των αγωνιστικών υποχρεώσεων εξαιτίας της πανδημία του κορονοϊου, απορρίφθηκε χωρίς να έχει γίνει κάποια πρόοδος στις συζητήσεις των δυο πλευρών.

Το μεγάλο βάρος πέφτει στους τέσσερις αρχηγούς της Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για τους Λιονέλ Μέσι, Ζεράρ Πικέ, Σέρχιο Μπουσκέτς και Σέρζι Ρομπέρτο, που μέχρι στιγμής παραμένουν σιωπηροί, γεγονός που έχει οδηγήσει τους πάντες να τους ασκήσουν άσχημη κριτική.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν σκοπό να δεχτούν αυτή τη μείωση και αντιδρούν, θεωρώντας ότι δεν ευθύνονται εκείνοι για τη διακοπή των αγώνων.

Την ώρα που τα μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου πάντως είναι αρνητικά, ο πιο ακριβοπληρωμένος μπασκετμπολίστας του συλλόγου, Νίκολα Μίροτιτς, αποφάσισε να δεχτεί» το «ψαλίδι» στο μισθό του. Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση των υπόλοιπων αθλητών.