Άρης: Όλα δείχνουν πως ο Μπα είναι εκτόςπλάνων της Ναντ. Αυτή η είδηση προέρχεταισύμφωνα με δημοσιεύματα από τηνΓαλλία για τονΑμπού Μπα κάτι που δίνει την δυνατότητα στον Αρη να κρατήσει στο δυναμικό του τον 22χρονο μέσο. «Ο Αμπού Μπα δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα της Ναντ και θα παραμείνει στον Αρη εκτός κι αν η ελληνική ομάδα δεν το θέλει…», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του site «butfootballclub.fr».

Λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τον κορωνοϊό και την αναστολή όλων των αγωνιστικών διοργανώσεων οι υπεύθυνοι του Αρη δεν έχουν ασχοληθεί προς το παρών με την περίπτωση του Γάλλου μέσου με καταγωγή από την Σενεγάλη. Ουσιαστικά η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον προπονητή Μίκαελ Ενινγκ που έδωσε αρκετές ευκαιρίες την τρέχουσα σεζόν στον Μπα χωρίς ωστόσο ο τελευταίος να μαγεύσει, έχοντας κάνει και αρκετά λάθη.

Βέβαια από την στιγμή που πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με αρκετό ταλέντο δεν αποκλείεται η εισήγηση του Γερμανού προπονητή να είναι θετική και οι «κίτρινοι» να προσπαθήσουν μόλις επανέλθει η κανονικότητα είτε να ανανεώσουν για ακόμη ένα χρόνο τον δανεισμό του είτε να αγοράσουν έναντι μικρού τιμήματος τα δικαιώματά του από την Ναντ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις