Αραούχο:  Ο Σέρχιο Αραούχο θυμήθηκε μέσω της «Ώρας των Σπορ» τις μοναδικές στιγμές που έζησε όταν το 2018 η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα αφού σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από τότε και εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στην ομάδα για να ξαναζήσει ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

«Είχα τεράστια ανυπομονησία. Και το συναίσθημα ήταν ένα. Ευτυχία. Αισθάνθηκα πολύ ευτυχισμένος επειδή ήταν ένας τίτλος που απαιτούσε πολλή δουλειά, για την κατάκτηση του έπρεπε να υποφέρουμε πολύ, και καταφέραμε να σηκώσουμε αυτό το τρόπαιο που τόσο επιθυμούσαμε τόσο εμείς οι παίχτες όσο και ο κόσμος μας», ανέφερε ο Αργεντινός.

Για την εικόνα που είχε πάνω στο λεωφορείο: Αρχικά δεν ήξερα πού θα σταματήσει το λεωφορείο αλλά όταν φτάσαμε και είδα αυτόν τον κόσμο ήταν κάτι το απίστευτο. Δεν μπορούσα να πιστέψω όλο αυτό που έβλεπα. Από τα καλύτερα συναισθήματα της ζωής μου. Πάντα βλέπω τις φωτογραφίες και από εκείνη την βραδιά, αλλά κυρίως από εκείνη την σεζόν. Ξαναβλέπω τις φάσεις από τα παιχνίδια, βλέπω τα γκολ μου. Αυτή η χρονιά ήταν η καλύτερη μου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο», τόνισε.

Τέλος, ανέφερε το παιχνίδι που κρατά στη μνήμη του από εκείνη τη σεζόν και ευχήθηκε να μείνει στην ΑΕΚ για να προσπαθήσει ξανά για τον τίτλο.

«Θα φανεί παράξενο. Όμως αν μπορώ να επιλέξω μια στιγμή, πιστεύω ότι ήταν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Όχι μόνο γιατί σιγουρέψαμε τον τίτλο. Αλλά γιατί έβλεπα απ’ έξω (λόγω καρτών) τους συμπαίκτες μου να δίνουν και τη ζωή τους για να σιγουρέψουμε ακόμη περισσότερο αυτόν τον τίτλο. Ήταν συγκλονιστικό. Θεωρώ ότι ήταν μια καταπληκτική σεζόν. Ελπίζω να μου ξανασυμβεί σύντομα. Τώρα θα μου κοστίσει λίγο παραπάνω να τα καταφέρω να επανέλθω σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση, γιατί προέρχομαι από τραυματισμό στην αρχή της σεζόν. Ελπίζω να μπορέσουμε να τελειώσουμε θετικά τη φετινή χρονιά κι αν είμαι εδώ του χρόνου να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις