Σέρχιο Κόκε: Ο βετεράνος επιθετικός το Άρη, Σέρχιο Κόκε, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, μέσα από τη φυλακή και συγκλονίζει με τα όσα είπε για τους «κιτρινόμαυρους», αλλά και το πώς αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με τον εγκλεισμό του μετά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ο Κόκε στη συνέντευξη του τόνισε ότι η εμπειρία της παρουσίας του στον Άρη είναι ότι καλύτερο έχει βιώσει στην ζωή του, ενώ στάθηκε και στο μάθημα που έχει πάρει με τον εγκλεισμό του σε φυλακή της Μάλαγα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την στήριξη των οπαδών του Άρη: «Χίλια ευχαριστώ, αυτή η ερώτηση μου αγγίζει την καρδιά και καθώς γράφω την απάντηση μου έρχονται δάκρυα στα μάτια. Ο Άρης και όλο αυτό που τον περιβάλλει είναι ό,τι καλύτερο έχω βιώσει μέχρι στιγμής και δεν χρειάζεται να πω τίποτα στους οπαδούς γιατί τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω λίγες ημέρες πριν με έναν φίλο και πρώην παράγοντα της ομάδας, τον Γιάννη Κόντη. Μου μετέφερε το ενδιαφέρον των οπαδών για μένα και του ζήτησα να γνωστοποιήσει τις ευχαριστίες μου.

Δεν ξέρω αν το έκανε, αλλά θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη με 4-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ, που ήρθε την περίοδο που έμπαινα στη φυλακή. Ήμουν τυχερός που είδα τα στιγμιότυπα στην τηλεόραση.

Από εδώ θέλω να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που μου έδειξαν και που συνεχίζουν να μου δείχνουν και να ξέρουν πως ο Άρης είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη στη ζωή μου. Εάν το θέλει ο Θεός, θα τα πούμε σύντομα. Πάμε Άρη».

Για τη ζωή στη φυλακή και πώς αντιμετωπίζει όλη αυτή την κατάσταση: «Στερούμαι την ελευθερία μου, αλλά εδώ μαθαίνω πολλά. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό στη ζωή με πολλές εκπληκτικές εμπειρίες και αυτή είναι χωρίς αμφιβολία μία ακόμα. Το δυσκολότερο πράγμα είναι πως είμαι χωρίς την οικογένεια μου, τις κόρες μου, τους γονείς μου».

Για το αν του λείπει το ποδόσφαιρο: «Μαθαίνουμε τις ειδήσεις. Μου λείπει, το ποδόσφαιρο είναι ζωή μου».

Για το αν κάνει σχέδια για το μέλλον, μέσα από τη φυλακή: «Λίγα σχέδια μπορώ να κάνω τώρα. Έχω πολλές σκέψεις αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνω εδώ. Ένα είναι σίγουρο, το ρολόι δεν σταματάει να κυλάει ποτέ και να πηγαίνει μπροστά. Αυτό είναι προς το συμφέρον μου».

Πηγή: filathlos

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις