Οι «ερυθρόλευκοι» και επισήμως ενδιαφέρονται για τον Κώστα Σλούκα. Καλά τα σενάρια έως τώρα, αλλά από την στιγμή που ήρθε στην επιφάνεια η συνάντηση των Αγγελόπουλων-Σκινδήλια με τον μάνατζερ του Σλούκα, εν ονόματι Πάνο Καπάζογλου, τότε μπορούμε να μιλάμε με βεβαιότητα και αληθινά δεδομένα. Ουσιαστικά μπορούμε να αρχίσουμε από μία βάση και να εξετάσουμε τα δεδομένα.

Διαβάζοντας το ρεπορτάζ που σας παραθέσαμε, μπορείτε να καταλάβετε τις προθέσεις του Ολυμπιακού για τον Έλληνα γκαρντ. Ουσιαστικά από τις δύο συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα, πρέπει να κρατήσουμε το καλό κλίμα και το… προγραμματισμένο τρίτο κρίσιμο ραντεβού των δύο πλευρών. Βέβαια, εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς τι μπορεί να αλλάξει από πέρυσι, που ο Ολυμπιακός τον περίμενε μέχρι τέλους αλλά… δεν προχώρησε η υπόθεση. Αλήθεια, τι έχει αλλάξει από πέρυσι; 

Είναι πολλοί παράγοντες. Αρχικά, ο 30χρονος Έλληνας γκαρντ βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του. Ουσιαστικά βρίσκεται στο «πικ» και θέλει σαφέστατα -όπως είναι λογικό- να κεφαλοποιήσει την πετυχημένη του πορεία όλα αυτά τα χρόνια στο τοπ επίπεδο της Ευρώπης. Κρατήστε το αυτό. 

Δεύτερον, καλώς ή κακώς ο Βασίλης Σπανούλης παίζει τον ρόλο του. Είναι κατά έναν χρόνο γηραιότερος και η ανάγκη για έναν νέο ηγέτη είναι απαραίτητη. Πολύ πιο εύκολα ο «Kill Bill» θα δεχθεί έναν τοπ γκαρντ δίπλα του από την στιγμή που διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του.

Τρίτον, Μπαρτζώκας, Πρίντεζης και Παπανικολάου είναι βασικοί λόγοι για την επιστροφή του. Θα βρει στον Πειραιά ξανά τους ανθρώπους και επαγγελματίες που αναδείχθηκε και πέτυχε μαζί τους. Είναι πολύ βαρύ «χαρτί» η παρουσία των Ελλήνων στον Ολυμπιακό. 

Ωστόσο, ας γυρίσουμε στο μόνο «εμπόδιο» που παρουσιάζεται για το μεγάλο comeback. Το οικονομικό. Όπως προείπαμε, ο Σλούκας επιθυμεί ένα μεγάλο συμβόλαιο, ενδεικτικό της χρηματιστιριακής του αξίας. Γι’ αυτό, αν και δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση των Πειραιωτών στο οικονομικό σκέλος, δεν έκλεισε την πόρτα. Αντιθέτως, θα περιμένει ξανά τον Ολυμπιακό και ακόμη και με λιγότερα από την Ρεάλ Μαδρίτης θα προτιμήσει τους Πειραιώτες. Αρκεί να μην είναι μεγάλη η οικονομική απόσταση των δύο προτάσεων.

Τώρα το μπαλάκι εκ νέου στους… Αγγελόπουλους. Το μόνο σίγουρο είναι πως το τρίτο ραντεβού θα είναι καταληκτικό και κρισιμότατο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις