Μετά τον Νικολά Ντιγκινί, ο κυπριακός Τύπος γράφει για έναν ακόμη παίκτη του Άρη. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Λάρσον που προτάθηκε στην Ομόνοια, καθώς το συμβόλαιό του με τον Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Οι Κύπριοι όμως είπαν πως μάλλον η μεταγραφή δεν θα προχωρήσει λόγω της… ηλικίας του, καθώς ο Σουηδός είναι 33 ετών.

Σύμφωνα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όμως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και αφορά το οικονομικό, ενώ ο Σουηδός δεν… προτάθηκε ακριβώς, αλλά δέχθηκε “κρούση” από τον κυπριακό σύλλογο, όπως κι άλλοι ποδοσφαιριστές του Άρη, από τις ομάδες της Μεγαλονήσου.

Από εκεί και πέρα στον Άρη, φαίνεται πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την προσωρινή ενεργοποίηση του plan b μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του μεταγραφικού ban, πήραν την οριστική τους απόφαση να καταθέσουν πρόταση παραμονής στον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι διατεθειμένοι να ανανεώσουν για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού, αρκεί να δεχθεί μία μείωση στις αποδοχές του ή κάποια χρήματα να μπουν με την μορφή μπόνους, ανάλογα με την επίτευξη ατομικών και ομαδικών στόχων την επόμενη σεζόν.