Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά και την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, χαρακτήρισε τιμή να είναι παίκτης της ΤΣΣΚΑ ενώ εξομολογήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο instagram τον έρωτα του… για τον Ολυμπιακό και είπε το δικό του αντίο στην ομάδα αναφέροντας ότι δεν είναι το τέλος… Συγκεκριμένα έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Πειραιάς δεν είναι το μοναδικό λιμάνι, αλλά για μένα το ασφαλέστερο… Η Αθήνα δεν είναι η μόνη πόλη, αλλά για μένα η πιο όμορφη…
Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος σύλλογος, αλλά ο αγαπημένος μου… Έχω ωριμάσει μαζί σου… Ερωτεύτηκα εδώ… Δεν είναι το τέλος… δεν είναι το τέλος…»

Ο Σέρβος σέντερ επίσης λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας είπε :

«Μετά από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό, ήταν η ώρα για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Οι αποφάσεις που πήρα στην καριέρα μου ήταν κάποιες εύκολες και κάποιες δύσκολες. Όμως όχι αυτή.
Πρόκειται για ένα κλαμπ με τεράστια παράδοση, έναν πρόεδρο που αγαπάει την ομάδα, έναν πολυνίκη προπονητή, έναν εξαιρετικό οργανισμό.
Είναι τιμή να είμαι παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες και τους στόχους που έχει ένα τόσο μεγάλο όνομα. Ανυπομονώ για το νέο ξεκίνημα. Τα λέμε σύντομα στη Μόσχα».