Τίτλοι τέλους για την εφημερίδα η Πράσινη καθώς σήμερα κυκλοφορεί το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας μετά από 13 χρόνια . Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να απεμπλακεί από τον Παναθηναϊκό οδήγησε και στο κλείσιμο της εφημερίδας ενώ όπως τονίζεται δεν θα υπάρχουν απολύσεις και όλοι οι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν σε άλλα μέσα του ομίλου.

Από τα κείμενα των συντακτών φαίνεται ξεκάθαρα το έντονο συγκινησιακό κλίμα. Χαρακτηριστικά στην δεύτερη σελίδα της εφημερίδας πάνω από ένα τεράστιο «τριφύλλι» υπάρχει το κείμενο που υπογράφει όλη συντακτική ομάδα της εφημερίδας με τίτλο «ΠΡΑΣΙΝΗ 17/03/07 – 13/06/20/ Ο κύκλος έκλεισε». Ταυτόχρονα στο κείμενο αυτό αναφέρεται: «Δώσαμε μάχες. Αλλεπάληλες. Κάθε μέρα και μια μάχη. Υπό αντίξοες συνθήκες. Απέναντι σε όλους και σε όλα. Πολλές φορές μόνοι εναντίον όλων. Μόνη μας αποστολή η εφημερίδα να είναι η φωνή όλων των Παναθηναϊκών».

Ενώ στο τέλος του κειμένου τονίζεται: «Η “ΠΡΑΣΙΝΗ”, έπειτα από 13 και πλέον χρόνια, σήμερα ρίχνει αυλαία. Κοιτώντας στα μάτια τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αντρίκεια και Παναθηναϊκά. Όπως σας ξέραμε και μας ξέρατε. Αυτό το φύλλο που κρατάτε στα χέρια σας είναι το τελευταίο. Ο κύκλος έκλεισε. Τέλος εποχής. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Κι εμείς δεν ήμασταν των λόγων αλλά και των πράξεων. Ευχαριστούμε όλους όσοι, αφιέρωσαν έστω και μια στιγμή από τη ζωή του για να υπάρχει «ΠΡΑΣΙΝΗ» ”
Στη συνέχεια ο μπασκετικός ρεπόρτερ Δημήτρης Κοντός, μέσα από το άρθρο του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στις 17 Μαρτίου του 2007 ξεκινούσε το «ταξίδι» μας στην ΠΡΑΣΙΝΗ. 13 χρόνια μετά πέφτουν οι τίτλοι του τέλους και γράφεται ο επίλογος μιας… πικρής ιστορίας».

Ο Δημήτρης Κοντός επέλεξε να κλείσει το άρθρο του με μία ευχή: «Μακάρι ο Παναθηναϊκός να σηκωθεί ξανά και να βρει το dna, το σεβασμό και την ηθική του ξανά. Να γίνει αυτό που ονειρευόμαστε από παιδιά». Τη σκυτάλη από κει και πέρα πήρε ο Γιάννης Πάλλας, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους της εφημερίδας, με τους οποίους πέρασα περισσότερε ώρες ακόμη και από την οικογένεια μου. Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας, μόνο κάποιες στιγμές χωρισμού…»

Ο Παναθηναϊκός θέλει το ΟΑΚΑ για 99 χρόνια | SPORTS | thepressroom.gr

Το δικό του αντίο είπε και ο ποδοσφαιρικός ρεπόρτερ Ηλίας Λαλιώτης γράφοντας: «Αυτό που νιώθουμε απο χθες οι περισσότεροι από μας, που μεγαλώσαμε σε αυτή την εφημερίδα δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λέξεις στο χαρτί. Ήρθαμε «παιδιά», ωριμάσαμε, περάσαμε όμορφες στιγμές, άσχημες, μοιραστήκαμε τα προσωπικά μας προβλήματα, τσακωθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε, κλάψαμε, βγήκαμε έξω και μεθύσαμε, παντρευτήκαμε, κάναμε παιδιά… Ευχαριστώ τους πάντες με τους οποίους συνεργάστηκα, μέσα από την καρδιά μου. Η ΠΡΑΣΙΝΗ ήταν ένα σπίτι για μένα… Μια διαφορετική οικογένεια…»

Το τελευταίο άρθρο και το τελευταίο αντίο ανήκει στον ποδοσφαιρικό ρεπόρτερ Τάσο Νικολογιάννη: «Κάπου εδώ τελειώνει το ταξίδι μου με την «ΠΡΑΣΙΝΗ». Με μια πίκρα, διότι μια προσπάθεια πολλών ετών, για τα άλλα τα παιδιά και λιγότερων για μένα, τελειώνει σήμερα, αφού αυτό το φύλλο που κρατάτε είναι το τελευταίο της εφημερίδας η «ΠΡΑΣΙΝΗ». Εγώ εντάχθηκα το 2015 στην εφημερίδα και από τότε μέχρι σήμερα ένιωσα σαν να ήμουνα με την δεύτερη οικογένεια μου. Πέρασα τόσο καλά που πιστεύω ότι πέρασαν 15 και όχι 5 χρόνια από την ημέρα που ήρθα».

Εισιτήρια διαρκείας: Πόσοι έχουν ήδη κλείσει θέση για ΟΑΚΑ ...

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις