Σίριαλ που θα έχει πολλά επεισόδια φαίνεται να είναι η παραμονή του Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό. Τι κι αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει δηλώσει ήδη δύο φορές ότι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό; Ο παναθηναϊκός κόσμος -πλην μερίδας των οργανωμένων- θέλει την επιστροφή του και αναμένεται να το δείξει έμπρακτα. Κι αυτό γιατί προγραμματίζεται συλλαλητήριο για την επιστροφή του. Ήδη κυκλοφορεί στα social media η πρόσκληση για τις 28 Ιουνίου, στις 18:00, ημέρα Κυριακή. Κι όπως έγινε γνωστό στις 21 του μήνα (μια εβδομάδα νωρίτερα) θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι στις 7 Ιουλίου θα γίνουν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη. Όπου φυσικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος όπως έχει ήδη ανακοινώσει. Απομένει να δούμε το μέλλον σχετικά με τις κινητοποιήσεις. Θα γίνει το συλλαλητήριο, όπως προγραμματίζουν κοντινοί άνθρωποι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο;

Κι άμα γίνει, πόση θα είναι η ανταπόκριση του κόσμου; Και εκτός απ’ αυτό, θα σταθεί ικανό να αλλάξει τη γνώμη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ; Και να τον πείσουν να επιστρέψει; Ο ίδιος δήλωσε και δηλώνει ανένδοτος. Για να δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία. Που μέχρι στιγμής τα έχει όλα: Σκληρές δηλώσεις, ιστορικές αποχωρήσεις αλλά και πολλά επεισόδια!

Μπορείτε να θυμηθείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλη τη συνέντευξη Τύπου στη διάρκεια της οποίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε αναγγείλει την αποχώρησή του.

Το τελευταίο (χρονικά) αντίο του Γιαννακόπουλου

«Σε όλες τις μάχες που έχω δώσει στη ζωή μου, έχω νικήσει, χωρίς να υπολογίζω τις απώλειες μου.
Όταν όμως ορισμένοι «υπάνθρωποι» βάζουν σε κίνδυνο ό,τι πιο ιερό έχεις, την οικογένεια σου, αισθάνεσαι την υποχρέωση να σταματήσεις. Κι όλα αυτά με τα στραβά μάτια της Πολιτείας, αν όχι με τις ευλογίες της.
Δυστυχώς, αποδείχτηκε ότι ο μόνος Νόμος που ισχύει είναι αυτός της ζούγκλας.
Δυστυχώς, το Κράτος τιμωρεί μόνο τον κουλουρά που δεν έκοψε απόδειξη.
Κράτος κατά περίσταση και αναλόγως.

Μετά τα προχθεσινά, δεν έχω λόγο και ούτε με ενδιαφέρει να περιμένω κανέναν και τίποτα. Οι μάσκες έπεσαν.
Στο θέμα «Βοτανικός» τα συμφέροντα Δήμου-Πολιτείας-Αλαφούζου είναι απολύτως ευθυγραμμισμένα.
Όλα είναι ζυγισμένα και μιλημένα.
Η Λεωφόρος θα ξεπουληθεί για ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βοτανικό.
Όλοι κατάλαβαν πια τι παίζεται.
Όλοι κατάλαβαν το γιατί δεν θέλουν τον Γιαννακόπουλο με ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Διότι πολύ απλά δεν μπορούν να τον χαλιναγωγήσουν.
Παναθηναϊκέ μου, αντίο και καλή τύχη».

Να θυμίσουμε ότι πριν τρεις ημέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου την απόφασή του να απομακρυνθεί από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Κάτι που σαφέστατα ήταν δήλωση-«βόμβα», και η οποία προκάλεσε αίσθηση σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τόνισε ότι το «τριφύλλι» είναι προς πώληση έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ και μέχρι να βρεθεί αγοραστής θα πορεύεται με διαχείριση εσόδων-εξόδων από τους Μάνο Παπαδόπουλο και Μάνο Τριαντόπουλο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις