Θέση για την απόφαση της ΕΠΟ να διεξαχθούν χωρίς κόσμο οι ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, πήρε με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Άρης, μέσω της οποίας τονίζει πως ο αγώνας με την ΑΕΚ θα πρέπει να αναβληθεί.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Οι «μάσκες» έπεσαν σήμερα και αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές προθέσεις της Ε.Π.Ο. και του προέδρου της Ευάγγελου Γραμμένου.

Σήμερα, η «Ε.Π.Ο. της εξυγίανσης» κατέλυσε κάθε έννοια ισονομίας και δημοκρατίας με την απόφασή της να διεξαχθεί χωρίς κόσμο ο αγώνας ρεβάνς του Κυπέλλου. Πλέον, είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι η Ε.Π.Ο. και ο Βορειοελλαδίτης πρόεδρός της λειτουργούν κατόπιν «εντολών» που δέχονται από «άνωθεν».

Οι δικαιολογίες που επικαλούνται είναι αβάσιμες και προσχηματικές. Από τη στιγμή που ο πρώτος αγώνας με την Α.Ε.Κ. διεξήχθη παρουσία κόσμου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ και η ρεβάνς να γίνει επί ίσοις όροις. ΜΕ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Αν δεν μπορεί να εφαρμοστεί την προσεχή Τετάρτη, τότε ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Ε.Π.Ο. να μεταθέσει την ρεβάνς σε ημέρα, που… κατά την κρίση της θα μπορεί να επιτραπεί η παρουσία κόσμου. Ο αγώνας της προσεχούς Τετάρτης ΠΡΕΠΕΙ να αναβληθεί (εφόσον, φυσικά, της το επιτρέψουν τα «αφεντικά» της).

Κοροϊδία και ανοχή, τέλος. Μέχρι εδώ ήταν. Βαγγέλη Γραμμένε, σταμάτα, πια, να εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα. Σε βλέπει όλη η Ελλάδα…

Η απόφαση της ΕΠΟ 

Η ΕΠΟ που είναι υπεύθυνη για το Κύπελλο αποφάσισε πως οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και Άρη-ΑΕΚ θα γίνουν οριστικά και αμετάκλητα χωρίς θεατές.
Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας το μεσημέρι της Παρασκευής (19/6), συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα της ενδεχόμενης παρουσίας κόσμου στις ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (24/6).

Οι δύο αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος που μεσολαβεί μέχρι τα δύο ματς αλλά και με δεδομένο ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εφαρμοστεί άλλη φορά το άνοιγμα των ελληνικών γηπέδων στο κοινό, μετά την επανεκκίνηση και τα αυστηρά μέτρα που έχουν ληφθεί κατά του κορονοϊού.

Μπορεί οι ρεβάνς των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον , καθώς η επικράτηση του ΠΑΟΚ με 3-2 και της ΑΕΚ με 2-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, ωστόσο το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ως την επόμενη εβδομάδα είναι μικρό. Άλλωστε μέχρι στιγμής όλα τα ματς γίνονταν με αυστηρό πρωτόκολλο, δίχως θεατές, με περιορισμούς στα μέλη των αποστολών των ομάδων ακόμη και στις τηλεοπτικές παραγωγές και τους δημοσιογράφους.

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη (18/06) η Super League αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει την παρουσία κόσμου στα γήπεδα, στο 20% της χωρητικότητας των γηπέδων, με μέγιστο αριθμό, τους 8.000 φιλάθλους. Ωστόσο,για τη διεξαγωγή των αγώνων του Κυπέλλου υπεύθυνη είναι η ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις