Η πρωταθλήτριας Ελλάδας στον στίβο, Ειρήνη Δανιήλ, έγινε άλλη μια αθλήτρια που βρήκε τη δύναμη για να μοιραστεί τα όσα πολύ άσχημα πέρασε, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Η Ειρήνη Δανιήλ ευχαρίστησε τη Σοφία Μπεκατώρου, η οποία άνοιξε τον δρόμο κι έδωσε θάρρος σε όλους για να αρχίσουν να… ανοίγουν στόματα, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ένιωσα ότι όφειλα να το κάνω».

Η πρωταθλήτρια στίβου αποκάλυψε ότι: «Είναι ακόμα προπονητής, θα με δει, θα το μάθει… να μην το κάνει σε άλλα παιδιά. Ήμουν 21, είχα αλλάξει προπονητή, την πρώτη μέρα μου είπε θα πάμε στα αποδυτήρια και μου πε “θέλω να βγάλω τα ρούχα σου για να δω το σώμα σου”. Τα έβγαλα, μου είπε “από εδώ και πέρα θα ακούς μόνο εμένα, θα σου δίνω διατροφή μόνο εγώ…” μου είπε “θα σε…” και μίλησε χυδαία».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Την επόμενη μέρα μου ‘πε να έρθει σπίτι μου και μου ζήτησε να μην είναι εκεί ο φίλος μου. Του είπα δεν γίνεται και μετά τον είδα κάτω από το σπίτι μου, κι εκεί σταμάτησε η συνεργασία μας. Το είπα μόνο σε κάτι φίλες μου, κι όχι στην οικογένειά μου για να μην στεναχωρηθούν».

Επίσης, ανέφερε ότι: «Είχα ακούσει ότι είναι “γυναικάς”. Αν δεν του έβαζα όρια μπορεί να πήγαινε πιο πέρα και μου το έδειξε και στην πορεία, ήταν επιθετικός επειδή δεν πήρε αυτό που ήθελε. Του είπα “αν δεν φύγει από κοντά μου ότι θα τον καταγγείλω”. Πάντα το έλεγα μέσα μου ότι θέλω να τιμωρηθεί».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις