Ο διάσημος και πολύπειρος Σέρβος προπονητής, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, μίλησε σήμερα στη σερβική τηλεόραση για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ήταν γνωστά, ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με τη σερβική ιστοσελίδα Kurir, ο Ίβκοβιτς άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου εξαιτίας υγρού στους πνεύμονες και έρπη.

Μιλώντας στην TV Prva, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αποκάλυψε μια λεπτομέρεια που ήταν μάλλον μοιραία για τον Ίβκοβιτς:

«Ήξερα ότι είχε κάποια συγκεκριμένα προβλήματα, ότι είχε πάθει μόλυνση από τα περιστέρια που ήταν η μεγάλη του αγάπη, ξέρω επίσης ότι είχε κάποια προβλήματα με έρπη. Αν και ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει το αύριο. Είναι ένας δαίμονας το αύριο» είπε χαρακτηριστικά ο Βουγιόσεβιτς.

Ο Βουγιόσεβιτς μίλησε επίσης για το πώς θα θυμάται τον Ντούντα:

«Θα τον θυμάμαι γιατί περάσαμε μέρος της ζωής μας μαζί μέσω του μπάσκετ. Δεν θέλω να απαριθμήσω όλα όσα έκανε για το μπάσκετ, ήξερε πώς να επιβληθεί. Το σερβικό μπάσκετ γίνεται λιγότερο σημαντικό με αυτήν την απώλεια, ανεξάρτητα από την ηλικία. Ό, τι έκανε, το έκανε με μνημειώδη τρόπο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις