Μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και του Ολυμπιακού εξιστόρησε όλα όσα έζησε στην χώρα μας όπου εγκλωβίστηκε εξαιτίας της ελληνικής γραφειοκρατίας και της πανδημίας του κορονοϊού.

«Έχω νευριάσει πολύ, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Έχουμε όλα τα χαρτιά και δεν μπορώ να φύγω. Λένε ότι δεν έχω δύο δόσεις, τους εξηγώ ότι έχω περάσει κορονοϊό και έκανα μια δόση, όπως λένε στην Ισπανία, αλλά δεν με αφήνουν να ταξιδέψω. Η οργάνωση στην Ευρώπη λέει αυτό. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Έχω όλα τα χαρτιά σωστά και μου έκλεισαν την πόρτα και μου λένε δεν πετάς.

Πρέπει να βρούμε μια λύση, βρείτε μου μια λύση, πείτε μου τι μπορώ να κάνω; Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου κλαίνε. Είμαστε σακούλες; Νιώθω σαν μπάλα που πηγαίνει από εδώ και από εκεί.

Έστειλα τα χαρτιά σε Αγγλία και Ισπανία και μου λένε ότι όλα είναι καλά και δεν μπορούν να μου δώσουν άλλο χαρτί. Στην Ελλάδα μου ζητάνε δύο δόσεις. Τους είπα να τα τσεκάρουν με το σκαν και δεν το κάνουν. Απλά μου έκλεισαν την πόρτα. Αγόρασα άλλο εισιτήριο και θα ταξιδέψω τελικά την Πέμπτη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις