Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας διεξάγει έρευνα για όσα καταγγέλλονται ότι έγιναν στο κυριακάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού Σταδίου, έχοντας ήδη ζητήσει το Φύλλο Αγώνα, την έκθεση ου παρατηρητή της Λίγκας, την έκθεση της Αστυνομίας και οπτικοακουστικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Φύλλο Αγώνα δεν γράφει τίποτα το επιβαρυντικό, καθώς οι διαιτητές δεν βρίσκονταν οι ίδιοι μπροστά σε κάποιο επεισόδιο.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute
Σε ό,τι αφορά την έκθεση του παρατηρητή, όπως αναφέρει η “Live Sport” σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι ο γενικός διευθυντής του Άρη, Δημήτρης Νιαρχάκος, απευθυνόμενος στον διαιτητή Διαμαντόπουλο, του είπε “Δεν ντρέπεσαι;” προφανώς για τις υποδείξεις του στο πρώτο ημίχρονο.

Αναφορά επίσης γίνεται και στην παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στη φυσούνα. “Γιατί είσαι όρθιος (σ.σ. στον πάγκο) και κάνεις αυτά τα νούμερα;”, είπε σύμφωνα με την έκθεση στον Νιαρχάκο. Για τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ σημειώνεται πως συνοδευόταν από τον Γιάννη Παπαδημητρίου που ήταν διαπιστευμένος και τον Γιάννη Παπαδόπουλο που δεν είχε διαπίστευση, άρα και δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις