Η πρώτη είδηση από το φιλανθρωπικό γκαλά της Παρί Σεν Ζερμέν, που διοργανώθηκε για να στηρίξει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό STRONG3R, που έχει ιδρύσει ο αθλητής της Πρεσνέλ Κιμπεμπέ, ήταν η εικόνα του Κιλιάν Εμπαπέ να παρακολουθεί μέσα από το κινητό του τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία που έπαιζε εκείνη την ώρα.

Κατά τη διάρκεια του γκαλά, πέραν του ότι συγκεντρώθηκαν 805.000 ευρώ, την παράσταση έκλεψε ο διάσημος «μάγος» Τζούλιους Ντέιν.

Ο Βρετανός, αρχικά, έκανε ένα τρικ με τραπουλόχαρτα με τη βοήθεια των Μάρκο Βεράτι, Λιονέλ Μέσι, αλλά υπήρχε πρόβλημα στη μετάφραση με τη συνεννόηση να γίνεται μέσω αγγλικών, ισπανικών και… γαλλικών.

Ο Ντέιν, ο οποίος δηλώνει φαν του Μέσι και της Εθνικής Αργενινής και βρέθηκε στον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ, δεν άφησε την ευκαιρία να κάνει τα δικά του κόλπα στον «Πούλγκα».

Ο Βρετανός μάγος, με 6.5 εκατομμύρια ακολούθους στα social media, ζήτησε από τον Μέσι να τον βοηθήσει σε ένα τρικ, με τον Αργεντινό να απαντά θετικά και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. ακούγεται να αναφωνεί «απίστευτο».

Ἐνας από τους ελάχιστους που έχουν καταφέρει να αφήσουν άφωνο τον Μέσι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις