Σε πλήρη εξέλιξη είναιοι έρευνες της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, που ανέλαβε τη διερεύνηση για τα αίτια θανάτου του 47χρονου οπαδού της ΑΕΚ, μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έδειξε πως ο θάνατός του δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αλλά σε χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε δεν ήταν συμβατές με πτώση έπειτα από απώλεια των αισθήσεών του, αλλά με χτυπήματα. Βεβαίως, το πόρισμα αναμένουν και εγγράφως οι Αρχές, προκειμένου να το συμπεριλάβουν στη σχετική δικογραφία.

Ήδη από την ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών προκύπτει ύποπτος που τον χτύπησε, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Από την Ασφάλεια θα αναζητηθούν και τυχόν ευθύνες από το Νοσοκομείο «Γεννηματάς», από το οποίο πήρε εξιτήριο, καθώς όπως αποδείχθηκε, όχι μόνο δεν έπρεπε να συμβεί αυτό, αλλά το βράδυ της ίδιας ημέρας που πήρε το εξιτήριο η κατάστασή του επιδεινώθηκε, διεκομίσθη εκ νέου στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αυτήν τη φορά, και λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις