Σταμάτησαν για αλκοτέστ γνωστή τραγουδίστρια και της ζήτησαν να... τραγουδήσει
Μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνίστρια την Ελένη Τσαλιγοπούλου έκανε ο Κώστας Λειβαδάς με αφορμή την συνεργασία τους.

Μια αποκάλυψη έκανε το βράδυ του Σαββάτου (22/3) ο γνωστός στιχουργός Κώστας Λειβαδάς, με αφορμή τη συνεργασία του με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.
Ο γνωστός στιχουργός που ήταν φιλοξενούμενος στα «Τετράγωνα των Αστέρων» στην ΕΡΤ είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν χειμώνας του ’99 και εκείνο το βράδυ παίζαμε με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Δημήτρη Μπάση και επειδή εκείνο το βράδυ δεν έπρεπε να οδηγήσει η Ελένη, είχαμε πιει λίγο παραπάνω μετά από παράσταση Σαββατιάτικη και είχαμε τελειώσει στις 4 το πρωί. Πήγα και εγώ μπροστά και οδηγούσε και ο Γιώργος Ανδρέου μπροστά με άλλο αυτοκίνητο.
Της είπα να μη πάμε από τη πλατεία Καραϊσκάκη και πήγε ακριβώς στη πλατεία Καραϊσκάκη. Δεν πρόλαβα να της πιάσω τα χέρια από το τιμόνι και εκεί μας σταματάνε».
«Και τελικά η Ελένη Τσαλιγοπούλου δεν πείθεται με τίποτα να πει ότι “είμαι η Ελένη Τσαλιγοπούλου” και να ζητήσει έστω ταπεινά μια δεύτερη ακρόαση στο θέμα λέγοντας ότι είναι Σάββατο, παίζαμε στο μαγαζί κλπ και της λέει αυτός (ο αστυνομικός) “κυρία μου δεν ξέρω δεν ξέρω τι λέτε, πάω να φέρω το μηχάνημα και αν είστε η Ελένη Τσαλιγοπούλου βγείτε από το παράθυρο και τραγουδήστε το “τζιβαέρι”” και η Ελένη το έκανε», παραδέχτηκε ο ερμηνευτής.
Στη συνέχεια, η Σμαράγδα Καρύδη ρώτησε αν τελικά τους έγραψαν με τον ερμηνευτή να παραδέχεται ότι δεν γλίτωσαν το πρόστιμο.