Στην Ελλάδα ο Μίσιτς: Πόσταρε φωτογραφία από το αεροδρόμιο!
Ο Βασίλιε Μίσιτς... άναψε φωτιές με το story του στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

Στον δρόμο προς την Αθήνα είναι ο Βασίλιε Μίτσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ πόσταρε φωτογραφία μέσα από το αεροδρόμιο, όπου είναι έτοιμος να επιβιβαστεί με προορισμό την ελληνική πρωτεύουσα.
Η παρουσία του Βασίλιε Μίτσιτς στην Αθήνα θα πυροδοτήσει ακόμη μεγαλύτερη φημολογία για την παίκτη. Μην ξεχνάμε ότι ο Σέρβος γκαρντ έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες, ενώ το όνομά του έχει «παίξει» και για τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, πρόσφατα δημοσιεύματα από τη Σερβία φέρουν τον Ολυμπιακό να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Βασίλιε Μίσιτς, προσφέροντάς του ένα «ηγεμονικό» τριετές συμβόλαιο ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ, με την πρόταση των πειραιωτών να είναι η μεγαλύτερη που του έχει κατατεθεί.
Εκτός από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για τον πρώην MVP της EuroLeague έχουν εκδηλώσει και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Φενέρμπαχτσε, η Χάποελ Τελ Αβίβ και ο Ερυθρός Αστέρας. Ωστόσο, τα εν λόγω δημοσιεύματα από τη Σερβία τονίζουν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην pole position.
Παρόλα τα μυνήματα αισιοδοξίας, υπάρχει ένας παράγοντας που κρατά σε αναμονή την υπόθεση, καθώς ο Μίσιτς περιμένει την απόφαση των Φοίνιξ Σανς, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να τον αποδεσμεύσουν έως τις 29 Ιουνίου, με το ίδιο πάντως να έχει θέσει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στην Ευρώπη.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Μίτσιτς, μαζί με αρκετούς ακόμη μπασκετμπολίστες θα συμμετάσχει στο Stoiximan Aegean Ball Festival 27-29 Ιουνίου. Πρόκειται για το ετήσιο τουρνουά που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σύρο, επομένως ο ίδιος, αργά ή γρήγορα θα βρισκόταν στην χώρα μας.