Το Piaggio Beverly ξεχωρίζει με την κομψή του εμφάνιση, ενώ προσφέρει ασφάλεια και επιδόσεις, αντάξιες του μοντέλου που έχει κυριαρχήσει στην αγορά των σκούτερ την πρώτη δεκαετία της χιλιετίας. Πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει κερδίσει τη φήμη σαν ένα ευέλικτο, ασφαλές, και ιδανικό σκούτερ για οδήγηση στην πόλη, αλλά και για αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς. 
Το εμπρός μέρος είναι εντυπωσιακό, με τον προβολέα με το διπλό ανακλαστήρα και τα ενσωματωμένα φλας με τα καινοτόμα φώτα ημέρας με LED που βρίσκονται εκατέρωθεν από τη χαρακτηριστική λεπτομέρεια από χρώμιο στο κέντρο της ποδιάς. Σύγχρονη σχεδίαση, όπου δυναμισμός και αρμονία ενώνονται σε ένα σπορ συνδυασμό. Το εμπρός μέρος ταιριάζει απόλυτα με τη λεπτή και μοντέρνα ουρά, με επιπλέον κοινό σημείο τη χρήση λυχνιών LED για τα φώτα θέσης και στοπ. Η διχρωμία του σκούτερ, με τα χρωματιστά μέρη να εναλλάσσονται με βαμμένα σε χρώμα αλουμινίου ένθετα, συνδυάζεται χρωματικά με τη σέλα και τους εσωτερικούς χώρους.
Η γεωμετρία του τριγώνου που υπαγορεύεται από σέλα/τιμόνι/πάτωμα και ουσιαστικά οριοθετεί τη θέση οδήγησης προσφέρει εύκολη οδήγηση και άριστη εργονομία για ψηλόσωμους αναβάτες, διατηρώντας την εξαίρετη θέση οδήγησης του Beverly, που δίνει στον αναβάτη αίσθηση πλήρους ελέγχου, επιπέδου μοτοσυκλέτας.
Η σέλα με δύο επίπεδα,  ξεχωριστά  για οδηγό και συνοδηγό έχει καμπυλωτό σχήμα, για εύκολη και ασφαλή στήριξη στο έδαφος και άνετο υλικό.  Η σέλα ανοίγει εύκολα από ένα μπουτόν στο τιμόνι ή από το μοχλό μέσα στο ντουλαπάκι της ποδιάς. Ο μεγάλος φωτιζόμενος χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει δύο κράνη full jet.
Ο κινητήρας 300 κ.εκ., 4-χρονος, μονοκύλινδρος, με 4 βαλβίδες και ηλεκτρονικό ψεκασμό, παρέχει μέγιστη ισχύ 21,6 ίππων στις 7.250 σαλ. και μέγιστη ροπή 23 Nm στις 5.750 σαλ.: αξίες που διασφαλίζουν στο Beverly, υψηλή απόδοση και άμεση ανταπόκριση στο γκάζι για εξαιρετικές επιδόσεις σε κάθε διαδρομή με έναν ή δύο αναβάτες.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις