Μετά από το βίντεο με τις εκτός δρόμου περιπέτειες προσιτών μεταχειρισμένων που έγινε viral,ο Matt Watson του βρετανικού Carwow σκέφτηκε ακόμα μια δοκιμασία για τα τα άκρως ταλαιπωρημένα Peugeot 206 (1998-2006), Ford Focus MK2 (2004-2008) και Honda Civic MB Fastback (1997–2001) προτού τα αποχαιρετίσει για τελευταία φορά. Τι έκανε; Λοιπόν όπως θα δείτε, αφαίρεσε όλο το λάδι από τον κινητήρα και στη συνέχεια τα έθεσε σε λειτουργία για να διαπιστώσει ποιο θα αντέξει περισσότερη ώρα προτού “παραδώσει τα όπλα”.

Για να φτάσει την καταπόνηση του κινητήρα στα άκρα, ο παρουσιαστής έβαλε μια πέτρα στο γκάζι και των τριών αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα όταν τα έβαλε μπροστά να δουλεύουν στα κόκκινα.

Όπως θα δείτε, το Ford Focus είναι το πρώτο που παθαίνει καταστροφική βλάβη μετά από 20″ λειτουργίας. Μετά από λίγο ακολουθεί το Peugeot 206 που μας αποχαιρετά στα 47″. Η έκπληξη έχει να κάνει με την διάρκεια του αθάνατου Honda Civic την οποία δεν θα σας αποκαλύψουμε ώστε να έχει νόημα να δείτε και το βίντεο.

Για να προλάβουμε τα σχόλια των θεατών για την αναίτια καταστροφή τριών λειτουργικών αυτοκινήτων, πρέπει να σημειώσουμε πως τα μοντέλα αγοράστηκαν έναντι £600 (€688) και για τα τρία μαζί, ενώ μετά από τη συμμετοχή τους στο προηγούμενο βίντεο, προορίζονταν για την πρέσα.

Λίγα λόγια για το Honda Civic

Το Honda Civic είναι ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο της κατηγορίας C, που παράγεται από την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Honda, από τον Ιούλιο του 1972 έως και σήμερα. Η πρώτη γενιά του Civic αντικατέστησε τα Honda Z600 και Honda N600, και εισήχθη στην αγορά στις 11 Ιουλίου 1972, αρχικά μόνο ως 2-πορτη χάτσμπακ (με μόνο το τμήμα κάτω από το πίσω τζάμι να ανοίγει), ενώ τον Σεπτέμβριο του 1972 προστέθηκε μια 3-πορτη έκδοση και στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες εκδοχές αμαξώματος δηλαδή 5-πορτο station wagon και προς το τέλος της παραγωγής 4-πορτο και 5-πορτο χάτσμπακ. Από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι σήμερα, κατασκευάζεται η δέκατη γενιά του μοντέλου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις