Απάντησε στις κλήσεις και δες τα μηνύματά σου απευθείας από τον καρπό σου. Το Huawei Watch 3 καταγράφει τον καρδιακό σου παλμό 24/7 ενώ μετράει και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα για να έχεις πλήρη επίγνωση της φυσικής σου κατάστασης. Είναι ανθεκτικό και αδιάβροχο για να σε ακολουθεί παντού, αλλά και έτοιμο για διασκέδαση αφού σου επιτρέπει να χειριστείς την κάμερα του κινητού σου.

Tο Huawei Watch 3 είναι εξοπλισμένο με αρχιτεκτονική διπλού chipset που όχι μόνο βελτιώνει την ισχύ απόδοσης αλλά και επιτυγχάνει πιο ισορροπημένη επεξεργασία. Σε συνδυασμό με τον έξυπνο αλγόριθμο εξοικονόμησης ενέργειας 3.0, έχεις διάρκεια ζωής μπαταρίας που μπορεί να υποστηρίξει 24/7 παρακολούθηση της υγείας και φυσικής κατάστασης για ημέρες κάθε φορά. Απόλαυσε τη χρήση 3 ημερών στο τυπικό σενάριο της έξυπνης λειτουργίας και μια απίστευτη χρήση 14 ημερών με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Huwaei Watch 3 Pro

Για επαγγελματικό στιλ όλη μέρα, διάλεξε το Huawei Watch 3 Pro για να απαντάς στις κλήσεις απευθείας από τον καρπό σου. To εξελιγμένο μοντέλο καταγράφει επίσης τον καρδιακό σου παλμό 24/7 και μετράει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα για να έχεις πλήρη επίγνωση της φυσικής σου κατάστασης!

Είναι ανθεκτικό και αδιάβροχο για να σε ακολουθεί παντού, αλλά και έτοιμο για διασκέδαση αφού σου επιτρέπει να χειριστείς την κάμερα του κινητού σου!

Το επόμενο βήμα για την υγεία σου

Δες ημερήσιες και εβδομαδιαίες καταγραφές του αριθμού των βημάτων σου, των περιόδων δραστηριότητας, των θερμίδων που καίγονται, της ποιότητας ύπνου, των επιπέδων στρες και άλλων.

Ανιχνευτής θερμοκρασίας δέρματος

Χρησιμοποίησε τον ανιχνευτή θερμοκρασίας δέρματος στο Huawei Watch 3 και μάθε αμέσως εάν η θερμοκρασία σου είναι υψηλή. Παρακολούθησε την υγεία σου, ώστε να μπορείς πάντα να φροντίζεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

100+ είδη προπόνησης

Ένας ανιχνευτής φυσικής κατάστασης πλήρους λειτουργίας στον καρπό σου. Απόλαυσε 100+ λειτουργίες προπόνησης – 19 επαγγελματικές λειτουργίες, για αθλήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και 85 προσαρμοσμένες λειτουργίες, με αυτόματη ανίχνευση άσκησης για τους 6 πιο συνηθισμένους τύπους προπόνησης. Δες όλα τα δεδομένα υγείας σου να εμφανίζονταικαθαρά στην εφαρμογή HUAWEI Health στο τηλέφωνό σου και απόλαυσε ανώτερη παρακολούθηση εξωτερικής διαδρομής με τον αισθητήρα θέσης πολλαπλών τρόπων GNSS.

Ανίχνευση πτώσης και κουμπί έκτακτης ανάγκης SOS

Εάν το Huawei Watch 3 εντοπίσει πτώση, αμέσως μεταβαίνει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ειδοποιεί την καθορισμένη επαφή σου. Εναλλακτικά, πάτησε 5 φορές στο κουμπί Πάνω και στείλε αμέσως μια κλήση σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

eSIM Cellular Calling

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία eSIM5, το HUAWEI WATCH 3 λειτουργεί ως αυτόνομη συσκευή επικοινωνίας. Πραγματοποίησε κλήσεις, παίξε μουσική και κατέβασε εφαρμογές χωρίς να είσαι συνδεδεμένος στο τηλέφωνό σου.

* Υποστηρίζεται eSIM: Έλεγξε λεπτομέρειες με τοπικούς παρόχους ή από την επίσημη ιστοσελίδα της Huawei.

Μεγάλη προσφορά!

Με κάθε Huawei Watch 3, ΔΩΡΟ τα Huawei FreeBuds 4i και με κάθε Huawei Watch 3 Pro τα Huawei FreeBuds Pro!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις