Πόλος έλξης το περίπτερο της μεγαλύτερης ελληνικής ιδιωτικής αμυντικής βιομηχανίας intracom Defense όπου παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων δύο σημαντικά προγράμματα, πλήρως υλοποιημένα.


Το επιχειρησιακό Drone RX3plus που καλύπτει απαιτήσεις παρατήρησης και αναγνώρισης για λογαριασμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των σωμάτων ασφαλείας με δυνατότητα πτήσης πολλών ωρών και μεγάλη εμβέλεια, αλλά και το Leopard του ελληνικού στρατού πού η Intracom Defense μετέτρεψε στο πρώτο υβριδικό στον κόσμο.

Το άρμα αυτό χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικά προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα αποθήκευσης ενέργειας που του επιτρέπει να ελαττώνει την κατανάλωση καυσίμων και να μηδενίζει το θερμικό του ίχνος κάνοντας το “αόρατο” από τα ραντάρ στο πεδίο της μάχης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDE κ. Γιώργος Τρουλλινός παρουσίασε και ανέλυσε λεπτομέρειες για τα συστήματα αυτά με Έλληνες και ξένους αξιωματούχους καθώς η ανάπτυξη των συγκεκριμένων τεχνολογιών αποτελούν ένα ισχυρό όπλο στη φαρέτρα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αλλά κυρίως μία σημαντική παραγωγική διαδικασία για την Ελληνική Εθνική οικονομία που δημιουργεί θέσεις εργασίας και παράγει υπεραξία για την χώρα

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις