Οι fans των Pokemon αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες παγκοσμίως και το Twitter είναι ένας χώρος επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων για αυτούς. Αφού πριν από λίγο χρονικό διάστημα ψήφισαν το αγαπημένο τους starter Pokémon όλων των εποχών, σειρά πήρε η ψηφοφορία του καλύτερου Legendary. Συγκεκριμένα, το Twitter account “Out of Context Pokemon” ανέβασε μία εικόνα, μετά από ένα μεγάλο poll, στο οποίο χιλιάδες άνθρωποι ψήφισαν το καλύτερο Legendary Pokémon στην ιστορία.

Η δημοσκόπηση διήρκεσε για αρκετές ημέρες και ενώ δεν είναι συνδεδεμένο με την The Pokémon Company, μιας και μιλάμε για μία ψηφοφορία από fans για fans, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπει κάποιος τις προτιμήσεις της κοινότητας. Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι στο poll αυτό μέτρησαν περισσότεροι από 93.000 ψήφοι και δυστυχώς για τους λάτρεις του Mewtwo, το θρυλικό Rayquaza βραβεύτηκε ως το καλύτερο Legendary Pokémon.

Όπως είδατε και στον παραπάνω πίνακα υπήρχαν πολλά legendaries, αλλά στον τελικό έφτασε ο Mewtwo και ο Rayquaza, με το 2ο να είναι ο μεγάλος νικητής με το 63,6% των ψήφων. Μάλιστα, το gen-3 Pokémon κέρδισε πολύ εύκολα και άλλα βασικά θρυλικά, όπως το Ho-Oh και το Victini.

Άλλα legendaries που έφτασαν πολύ μακριά στη ψηφοφορία ήταν τα Lugia, Suicune και Arceus.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις