Θετικό αποτύπωμα για τις έκτακτες εκπομπές του flash.gr και του Flash.TV από τη Μέση Ανατολή
Στο flash.gr και το Flash TV μαθαίνετε μάθετε πρώτοι όλα όσα έχουν σημασία.
Με επιτυχία και θετικό αποτύπωμα ολοκληρώθηκε την Τρίτη (1/7) ο κύκλος των ζωντανών εκπομπών του flash.gr και Flash TV με επίκεντρο την έκρυθμη κατάσταση στη Μέση Ανατολή και το γαϊτανάκι των γεωπολιτικών και διπλωματικών επαφών.
Το Flash.gr βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην καρδιά των εξελίξεων και άμεσα με νηφαλιότητα μετέδωσε όλα τα γεγονότα και τις εξελίξεις. Με αποκλειστικές ανταποκρίσεις, αναλύσεις και προσωπικές μαρτυρίες, φωτίσαμε τις καταστροφικές συνέπειες του πολέμου, τις γεωπολιτικές ανατροπές και τον ανθρώπινο πόνο που συχνά καλύπτεται από τον θόρυβο των όπλων.
Απευθείας από το Ισραήλ, ο έμπειρος πολεμικός ανταποκριτής Πάνος Χαρίτος μετέφερε με αφοπλιστική ακρίβεια, νηφαλιότητα και κύρος την αλήθεια πίσω από τη γραμμή του μετώπου, σε έναν πόλεμο που αναδιαρθρώνει το γεωπολιτικό τοπίο της περιοχής.
Από τη Νέα Υόρκη και την Κωνσταντινούπολη, οι ανταποκριτές μας, Δημήτρης Σουλτογιάννης και Νίκος Νανούρης, αναμετέδωσαν τις παγκόσμιες εξελίξεις και τις αποφάσεις που θα κρίνουν την επόμενη μέρα στη Μέση Ανατολή και την παγκόσμια σκηνή.
Από την Αθήνα η έμπειρη ομάδα του flash.gr μετέδωσε όλο το παρασκήνιο και τις εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, τα πρώτα στοιχεία από τις δημοσκοπήσεις που κάνει το Μαξίμου, και την προσπάθεια της κυβέρνησης για φυγή προς τα εμπρός με κυβερνητικό έργο.
Στο στούντιο ο διευθυντής του Flash.gr. Γιάννης Χρηστάκος και ο πολιτικός συντάκτης Σπύρος Μουρελάτος.
Το θετικό αποτύπωμα των εκπομπών του FLASH TV που ήδη έχει καταγραφεί αποτελεί και οδηγό για την συνέχεια καθώς με την έναρξη της νέας σαιζόν η παρουσία του θα είναι καταλυτική με νέα δεδομένα, χρήση εξελιγμένων στούντιο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και κυρίως με πρόσωπα και αποκλειστικό ρεπορτάζ και αναλύσεις για όλες τις εξελίξεις σε όλο το φάσμα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. Μείνετε συντονισμένοι στον flash. gr και προσεχώς τον FLASH TV.