Η πρωταγωνίστρια του The White Tiger (αμερικανο – ινδική παραγωγή, Netflix) ξεκινά εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ινδία.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η κατάσταση στην Ινδία τις τελευταίες μέρες είναι κάτι παραπάνω από απελπιστική. Οι θάνατοι από τον Covid – 19 αυξάνονται συνεχώς και καθημερινά υπάρχει ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων. Η Ινδή ηθοποιός και κινηματογραφική παραγωγός, Πριγιάνκα Τσόπρα, μέσω ενός βίντεο στο Instagram της τονίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Η ίδια δήλωσε: «Γιατί πρέπει να νοιαζόμαστε; Γιατί είναι τόσο επείγον τώρα; Είμαι στο Λονδίνο και ακούω από τους φίλους και την οικογένειά μου στην Ινδία για το πώς λειτουργούν τα νοσοκομεία, δεν υπάρχουν κλίνες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Tα ασθενοφόρα μεταφέρουν συνεχώς ασθενείς, τα αποθέματα οξυγόνου είναι λιγότερα, ο αριθμός των θανάτων είναι τόσο μεγάλος».

«Η Ινδία είναι η πατρίδα μου και η Ινδία αιμορραγεί. Eμείς, ως παγκόσμια κοινότητα, πρέπει να νοιαζόμαστε. Και θα σας πω γιατί πρέπει να προσέξουμε: Επειδή αν δεν είναι όλοι ασφαλείς, κανείς δεν είναι ασφαλής», είπε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ενδιαφέρον για την κατάσταση στην Ινδία εκδηλώνεται από πολλές Χώρες του κόσμου. Η ηθοποιός τόνισε ακόμα: «Και καταλαβαίνω ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να είναι θυμωμένοι όταν σκέφτονται γιατί είμαστε σε αυτήν κατάσταση από την αρχή; Γιατί συμβαίνει αυτό; Λοιπόν, θα το αντιμετωπίσουμε. Θα το αντιμετωπίσουμε αφού σταματήσουμε την επείγουσα κατάσταση».

H Πριγιάνκα Τσόπρα ανακοίνωσε στο βίντεο ότι μαζί με το σύζυγό της, Νικ Τζόνας, ξεκινούν εκστρατεία συγκέντρωσης οικονομικής ενίσχυσης σε συνεργασία με την οργάνωση GiveIndia.

«Η Ινδία, είναι η πατρίδα μου, υποφέρει από τη χειρότερη κρίση με την πανδημία του κορωνοϊού στον κόσμο και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε! Οι άνθρωποι πεθαίνουν σε αριθμούς ρεκόρ. Η ασθένεια είναι παντού και συνεχίζει να εξαπλώνεται και να σκοτώνει με μεγάλη ταχύτητα και σε μεγάλη κλίμακα», πρόσθεσε.

Η Πριγιάνκα Τσόπρα εξηγεί ότι η GiveIndia, είναι η μεγαλύτερη οργάνωση στην Ινδία που παρέχει βοήθεια από την Covid-19. «Ό, τι μπορείτε να διαθέσετε, πραγματικά κάνει τη διαφορά», λέει η ίδια διαρκώς. «Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτόν τον ιό και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να συμμετέχουμε όλοι. Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ».

Πάνω από ένα χρόνο βιώνουμε την κατάσταση της πανδημίας. Παρόλο που ο κόσμος βρίσκεται σε φάση εμβολιασμού (οι προβλέψεις είναι αισιόδοξες), υπάρχουν στιγμές που αισθανόμαστε ότι ακόμα βρισκόμαστε στο κατώφλι του συγκεκριμένου ιού. Ευχή όλων είναι σύντομα να τα καταφέρουμε τόσο για τους ανθρώπους της Ινδίας όσο και για τους υπόλοιπους όλου του κόσμου. Με οργάνωση και αλληλοβοήθεια.

(Tο The White Tiger ήταν υποψήφιο για το Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου και ο ρόλος της Πριγιάνκα Τσόπρα δείχνει πραγματικά έναν άνθρωπο που νοιάζεται και θέλει να βοηθήσει. Η ταινία είχε εκατομμύρια προβολές στο Netflix, από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας).

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις