«Σοβαρό» χαρακτηρίζεται από τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης το συμβάν σημειώθηκε στο Πλίμουθ, με αποτέλεσμα ασθενοφόρα να σπεύδουν στο σημείο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν «δυνατούς κρότους» και «πυροβολισμούς».

Αρκετοί αστυνομικοί και ιατροί έχουν επίσης φτάσει στο σημείο.

Μάλιστα, ο βουλευτής της περιοχής Luke Pollard, έγραψε στο Twitter: «Πραγματικά ανησυχητικά νέα έρχονται από το Keyham. Σας παρακαλώ μείνετε όλοι ασφαλείς, μείνετε σπίτι και ακολουθήστε τις οδηγίες της αστυνομίας».

Σε δεύτερη ανάρτησή του, μάλιστα, αναφέρει: «Ενημέρωση: Περιμένουμε επιβεβαίωση για τον αριθμό των θυμάτων αλλά αυτή δείχνει να είναι μια πολύ σκοτεινή μέρα για την πόλη και την κοινότητά μας», ζητώντας μάλιστα από τους πολίτες να μην αναρτούν φωτογραφίες ή βίντεο των «θυμάτων» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Εδώ να σημειωθεί πως υπάρχουν ήδη πολλά βίντεο που αναρτώνται στο Twitter και δείχνουν εικόνες από τουλάχιστον έναν νεκρό, ωστόσο τίποτα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Στο ίδιο βίντεο, φαίνεται ένας αστυνομικός να ζητά από πολίτες να απομακρυνθούν από το σημείο, ωστόσο η γνησιότητα του αποσπάσματος δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από τα μεγάλα βρετανικά ΜΜΕ.

Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή

Στο σημείο πετούν και ελικόπτερα.

«Ανταποκριθήκαμε στο περιστατικό με σημαντικό αριθμό δυνάμεων, μεταξύ των οποίων και η ομάδα απόκρισης επικίνδυνων περιοχών (HART), πολλά ασθενοφόρα, ελικόπτερα, γιατροί και νοσοκόμοι», αναφέρει η υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για τα ασθενοφόρα στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις