ΗΠΑ: Χαμός στα social media με το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο δάσκαλος της μόλις 4 ετών μαθήτριας να την σπρώχνει δυνατά. Το εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε την 21η Ιουνίου σε παιδικό σταθμό του Οχάιο των ΗΠΑ.

Το μικρό κοριτσάκι, όπως φαίνεται στο βίντεο, κλαίει δυνατά στο πάτωμα για περίπου 50 δευτερόλεπτα και ο δάσκαλός της, James Ciolino, αντί να δει πώς είναι και να προσπαθήσει να την παρηγορήσει, σηκώνεται από την καρέκλα του και την βγάζει έξω από την αίθουσα. «Φύγε από εδώ!» ακούγεται να λέει ο δάσκαλος, συνεχίζοντας το χειροκρότημα και το τραγούδι προς την υπόλοιπη τάξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εξοργιστικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια ακόμα μιας δασκάλας του παιδικού σταθμού, της Jennifer Miller. Ο Ciolino σπρώχνει βίαια το 4χρονο κοριτσάκι μπροστά στην συνάδελφό του, η οποία όμως δεν κάνει τίποτα και απλώς κλείνει την πόρτα.

Δείτε το βίντεο:

Ο δάσκαλος James Ciolino συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκαν κατηγορίες για επίθεση, ενώ αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη είναι και η συνάδελφός του, Jennifer Miller. Και οι δύο δηλώνουν αθώοι στις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί.

Σύμφωνα με την New York Post, η διευθύντρια του παιδικού σταθμού απέλυσε και τους δύο δασκάλους που εμπλέκονται στο εξοργιστικό αυτό περιστατικό και τους κατήγγειλε στις αρχές. «Το ίδιο το βίντεο έχει μέσα του την αλήθεια που χρειάζεται», δήλωσε στο κανάλι WKRC-TV η Lisa McMillion, διευθύντρια του παιδικού σταθμού. «Έτσι καθώς το παρακολουθείς, ξέρεις αμέσως τι χρειάζεται να γίνει», πρόσθεσε.

Η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε πως στο βίντεο φαίνεται ο άντρας να σπρώχνει το παιδί «σαν να είναι ζώο». «Ένα μικρό μωρό που δεν ξέρει τίποτα, που το μόνο που ξέρει στη ζωή είναι να παίζει, να τρώει και να κοιμάται – τη σπρώχνεις και τη ρίχνεις κάτω. Και είναι κάτω, κλαίει και πάλι κάνεις αυτό που κάνεις. Τι άκαρδος άνθρωπος», είπε η μητέρα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις